עבור לתוכן

שדרוג זכרונות ל 8GB

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

ברצוני לשדרג את הזכרונות הנוכחיים שלי, כרגע אני עם 2X2GB 800MHZ אם אני לא טועה..

לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3

אני רוצה לעלות ל 8 GB, מה הכי מומלץ לעשות? להחליף הכל ל 4X2GB, 2X4GB או פשוט להוסיף למה שיש כרגע?

אשמח לעזרתכם,

תודה .. :P

פורסם

תוסיף עוד 2 זכרונות של 2GB (יש לך 4 סלוטים).

זכרונות DDR2 מאוד יקרים ללא סיבה,

אז אולי כדאי שתחפש בטריידזון כאלו יד שנייה ותחסוך כסף..

פורסם
  • מחבר

תוסיף עוד 2 זכרונות של 2GB (יש לך 4 סלוטים).

זכרונות DDR2 מאוד יקרים ללא סיבה,

אז אולי כדאי שתחפש בטריידזון כאלו יד שנייה ותחסוך כסף..

מעדיף לקנות חדש..לא עדיף להחליף הכל ל 1200 MHZ? כי עכשיו יש לי 800 וזה לא יהיה רלוונטי לקנות עוד שתיים של 1200..

איפה ניתן לקנות זכרונות DDR2 בארץ? (אני מעדיף TMS אבל יש שם רק 800 MHZ)

ההבדל בין DDR2 ל DDR3 הוא גדול ומשמעותי?

פורסם

ההבדל לא כל כך משמעותי.

הלוח שלך לא תומך בDDR3 ולכן הייתי קונה עוד סטיק של 2 GB בתדר 800 MHZ,בגלל המחיר.אם אתה חייב 8 גיגה אז קנה 2 בהנחה שיש סלוטים פנויים בלוח.

פורסם

1200 זה רק במקרה של oc לזכרונות.

תקנה 800, חבל לזרוק כסף על טכנולוגיה ישנה שלא שווה כלום.

מאותה סיבה גם כדאי שתקנה יד שנייה..

ההבדל בין ddr2 ל3 לא באמת מאוד מורגש,

ובכלל הלוח שלך לא תומך בddr3..

פורסם
  • מחבר

1200 זה רק במקרה של oc לזכרונות.

תקנה 800, חבל לזרוק כסף על טכנולוגיה ישנה שלא שווה כלום.

מאותה סיבה גם כדאי שתקנה יד שנייה..

ההבדל בין ddr2 ל3 לא באמת מאוד מורגש,

ובכלל הלוח שלך לא תומך בddr3..

מצד אחד אתה אומר שהטכנולוגיה ישנה ולא שווה כלום, אבל מצד שני, אתה אומר שההבדל בין DDR2 ל DDR3 לא באמת מורגש..

אפשר הסבר? .. :P

נ.ב

חברה, אני לא בטוח שאני חייב 8GB כמו ש sashaefi אמר, אבל אני חושב שזה די נחוץ למשחקים שיש היום כמו Call Of Duty Black Ops 2 ו Battlefield 3 לא? (כמובן גם שאני אשדרג את הכרטיס מסך, אבל זה לא קשור לפורום הזה)

פורסם

אולי יקצר טיפה את זמני הטעינה של המפות בBF3, לבלק אופס ממש לא כדאי, ואגב יש כרגע BF3 PREMIUM EDITION (זה BF3 LIMITED EDITION עם פרמיום שכולל את כל התוספות, אני חושב גם אלה שעתידיות לצאת) ב30 יורו במקום 60 באתר של EA (ORIGIN) אם אתה מתכוון לקנות בקרוב ...

אין יתרון ל1200 על 800, אז תקנה פשוט עוד שני סטיקים של 2GB שיהיו לפחות 800MHZ, זה הכל. היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה אם אתה רוצה OC גבוה מאוד עם לוח ומעבד פשוטים בלי מכפלה פתוחה ולא יספיק לך להוריד את המכפלה של הזכרונות למינימום כי הם עדיין יעברו 800 מגה ... בקיצור לא המקרה שלך.

פורסם
  • מחבר

אולי יקצר טיפה את זמני הטעינה של המפות בBF3, לבלק אופס ממש לא כדאי, ואגב יש כרגע BF3 PREMIUM EDITION (זה BF3 LIMITED EDITION עם פרמיום שכולל את כל התוספות, אני חושב גם אלה שעתידיות לצאת) ב30 יורו במקום 60 באתר של EA (ORIGIN) אם אתה מתכוון לקנות בקרוב ...

אין יתרון ל1200 על 800, אז תקנה פשוט עוד שני סטיקים של 2GB שיהיו לפחות 800MHZ, זה הכל. היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה אם אתה רוצה OC גבוה מאוד עם לוח ומעבד פשוטים בלי מכפלה פתוחה ולא יספיק לך להוריד את המכפלה של הזכרונות למינימום כי הם עדיין יעברו 800 מגה ... בקיצור לא המקרה שלך.

אוקיי ואיך Battlefield 3 ירוץ בתוך המשחק עצמו? כי עכשיו אני עם HD4890 ו 4GB כאמור והמשחק עובד קצת עם תקיעות..FPS נמוך (לא זוכר בדיוק כמה)

תודה .. :P

פורסם

מה הרזולוציה של המסך?

לדעתי התקיעות הן בגלל הכ"מ ולא בגלל הזיכרון.בכל אופן ניתן לעשות ניסוי זול יותר.לקנות סטיק בודד של 2GB (או לבקש ממישהו לכמה שעות) ולראות אם חל שיפור.

פורסם
  • מחבר

מה הרזולוציה של המסך?

לדעתי התקיעות הן בגלל הכ"מ ולא בגלל הזיכרון.בכל אופן ניתן לעשות ניסוי זול יותר.לקנות סטיק בודד של 2GB (או לבקש ממישהו לכמה שעות) ולראות אם חל שיפור.

הרזולוציה היא 1920X1080,

אני חושד שזה באמת הכרטיס מסך, נראה לי שכבר עבר זמנו..יש לי עוד בעיות במחשב שאני חושב שקורות בגללו..

בעיקרון אם הבעיה היא בכרטיס מסך, אני לא צריך לשדרג זיכרון?

פורסם

לא ישפיע על הFPS אם כבר יש לך 4GB במילא, רק יכול לקצר את הטעינות, לא מעבר.

ואגב על הגדרות נכונות אתה תקבל FPS גבוה בלי בעיה, יש מדריך BF3 באתר של NVIDIA, הם מדגימים את ההשפעה של כל הגדרה על הFPS ועל הגראפיקה בכל רזולוציה, ככה שתדע בדיוק איזה הגדרות להוריד בשביל להרוויח ביצועים ואיזה סתם יפגעו לך בגראפיקה. אם זה לא יספיק תוכל לנסות להריץ על 1280X720 במקום 1920X1080 , זה יותר מיכפיל לך את הFPS, ואם אתה אישית (בלי לקרוא שטויות באינטרנט) לא תראה הבדל משמעותי באיכות, וגם אם תראה אבל לא באמת יפריע לך לשחק, אז תשאר ככה ואל תלך לזרוק איזה 1200/950 על 660GTX/7850 חדשים כמו פראייר ...... יש הרבה דברים בחיים מחוץ למחשב שאפשר לעשות בכסף הזה ווואלה אם אתה לא באמת סובל מההבדל אז אל תלך לזרוק את הכסף שלך. (נכתב מנסיון ....................... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים