פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים FXP מוצף בילדים, הייתי לוקח בעירבון מוגבל מאוד את הנאמר שם.בכל מקרה, לספקים כן יש עייפות החומר והם עשויים לאבד הספק עם הזמן. אבל, ספקים איכותיים מתחשבים בזה והיצרניות נותנות לו הספק גבוהמהמוצהר.גם אם הספק שלך "ירד" (ואני מאוד מתקשה להאמין לכך) ל-500W, הוא יספיק בהחלט.
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מחבר FXP מוצף בילדים, הייתי לוקח בעירבון מוגבל מאוד את הנאמר שם.בכל מקרה, לספקים כן יש עייפות החומר והם עשויים לאבד הספק עם הזמן. אבל, ספקים איכותיים מתחשבים בזה והיצרניות נותנות לו הספק גבוהמהמוצהר.גם אם הספק שלך "ירד" (ואני מאוד מתקשה להאמין לכך) ל-500W, הוא יספיק בהחלט.אם חיברתי את ה2 כרטיסים הפעלתי את המחשב והמחשב קורסממה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מחבר למה הכוונה קרס? איפה קרס?יכול להיות הרבה סיבות, הספק הוא רק אחד מהם.טוב אם אתה אומר בוודאות שהספק שלי יחזיק אז מצוין.תודה רבה על העזרה,ודרך אגב אתה טכנאי מחשבים?
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מחבר לא. (טכנאי מחשבים כל אחד יכול לקרוא לעצמו)אז מאיפה אתה מבין כל כך הרבה?
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים קריאה של חומר, ניסיון רב, עניין גדול בתחום, לימודים אקדמאים ואפילו כאן בפורומים.
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים קריאה של חומר, ניסיון רב, עניין גדול בתחום, לימודים אקדמאים ואפילו כאן בפורומים.איזה בדיוק?
פורסם 2012 בנובמבר 2613 שנים מדעי המחשב. אין לזה קשר לשום עניין טכני במחשבים, תיקון, הרכבת חלקים וכולי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.