עבור לתוכן

Microlab x13 או Microlab Solo4c?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים.

למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד.

אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

מי שמבין ויכול לעזור או שיש לו אחד מאלה זה יעזור לי, אני רוצה לקנות מחר..

פורסם

יש לי את הSOLO 7 (3 אלמנטים בכל צד) ואני לא נהנה מבס.

הם מאד איכותיים אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות בס שאתה מקבל מ2.1

פורסם
  • מחבר

יש לי את הSOLO 7 (3 אלמנטים בכל צד) ואני לא נהנה מבס.

הם מאד איכותיים אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות בס שאתה מקבל מ2.1ת

תודה על התגובה, אני מבין שאתה ממליץ על x13, השאלה היא האם לקנות אותם או להוסיף 80 שח ולקנות את הx16...?

פורסם

אני לא מכיר את הדגמים הללו, דעתי היא רק על הSOLO 7 כי מערכת זו נמצאת אצלי כיום.

נכון להיום אני יכול להמליץ על logitech Z5500 או הדגמים החדישים יותר כי הם מוסמכי THX שזה סטאנדרט גבוהה מאד.

אם תרצה להשקיע תוכל לשלב את הSOLO 7 עם סאב ואז אתה תהיה מרוצה עד מאד.

בנוסף שמתי לב שבX16 או X13 הדרייברים מאד קטנים יחסית לSOLO 7.

החיסרון של הSOLO 7 זה רק הסאב, אין מילים אחרות על הרמקולים הללו, הם פשוט מדהימים.

פורסם

הם מאד איכותיים אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות בס שאתה מקבל מ2.1

עוצמת באס. ממש לא איכות. לסולו איכות באס הרבה הרבה יותר גבוה אבל הם לא יורדים נמוך בכלל כי אלה וופרים ולא סאב וופרים. בX13 (וכל לוויניים, לא מדובר עליהם ספציפית) זה סאב וופר וונא-בי, שאמור לכסות גם תדרים של סאב וגם של וופר, ולכן הוא לא באמת איכותי.

בכל אופן הסולו 7 יהיו טובים רק לחדר ענקי שאתה יכול למקם את הרמקולים משהו כמו מטר מאחורי המסך ובמרחק של קצת פחות מ2 מטר אחד מהשני, וחדר שלא סובל מבעיות אקוסטיות (בעיקר חשוב מאוד שהרמקולים לא יהיו קרובים אל קיר, בטח ובטח שלא לפינה).

מן הסתם שהX13/16 קטנים בהרבה מהסולו כי מדובר ברמקולים מסוגים שונים לגמרי. :bash:

Z5500 לא מיוצרים ולא נמכרים כבר כמה שנים, והיורשים שלהם עולים בכל אופן מעל 2000 והבחור מדבר על רמקולים ב350 שקל. (!!!!!)

בקיצור - מה אתה קשור ????????

לעניינו, רוב הסיכויים שהסולו 7 יהיו מאוד לא מומלצים לך, הם לא לחדר רגיל וממש לא למיקום על שולחן לצידי המסך, הX13 קטנים וחמודים מאוד, מציעים איכות מעולה לסוגם ומחירם, למשחקים וסרטים למשתמש הפשוט שלא רגיש במיוחד לאיכות הם יהיו מצויינים כי תהנה מהבאס במשחקים והסרטים. גם כן במוזיקה אלקטרונית/היפ הופ וכאלה כמובן.

על הסולו 4 לא ידוע כלום ברשת ולכן הקנייה שלהם תהיה הימור, אבל בכל אופן הם מיועדים יותר למוזיקה איכותית (לא הסגנונות שציינתי) מאשר למשחקים/סרטים, תופסים הרבה הרבה יותר מקום, דורשים מרחק של נניח לפחות 15 ס"מ מקירות כדי לא לסבול מבעיות אקוסטיקה (הדהודים מעצבנים מאוד בתדרים הנמוכים), בקיצור מדובר בסגנון שונה לגמרי שכנראה זה לא מה שאתה מחפש, ועוד לפני שבדקנו אם הם איכותיים בכלל.

אם אתה משתמש בווליום גבוה אז אולי שווה לקחת את הX16 אגב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה..

האמת שרוב הצרכים שלי מסתכמים במוזיקה, אולי פעם ב.. סרטים, ורוב המוזיקה אגב ישראלית\מזרחית ולא היפ הופ..

עדיין אתה ממליץ על ה X13 ולא הSOLO?

פורסם

עוד לא ראיתי שום ביקורת על ה4C מול ה6C, מצטער קנייה שלהם תהיה מעין הימור קטן אבל אחרי הכל עוד לא שמעתי על דגם רע של מיקרולאב ...

תכלס אם יש לך אפשרות למקם אותם בסדר (מרחק של נניח איזה 70 ס"מ אחד מהשני ומרחק של מינימום 10 ס"מ מקירות) אז רוב הסיכויים שהם יתנו איכות עדיפה משמעותית.

למרות שבאופן אישי אני חושב שגם הרמקול המובנה במארז ב5 ש"ח זה OVERKILL למוזיקה מזרחית. :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים