עבור לתוכן

מחפש המלצה לאוזניות במסגרת מבצעי BF - לא מבין מי יודע מה בנושא

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש המלצה לאוזניות קשת למוסיקה (רק - חיבור למחשב מידי פעם בלבד) טובות.

אני שומע בעיקר רוק, בלוז וקצת קלאסי בסגנון סאונדטרקים של שודדי הקאריביים, שר הטבעות וכול אלה.

עד עכשיו היו לי רק אוזניות in ear ולא יודע למה אני כבר ממש לא והב אותם, היו לי CX300 ו hf5.

הHF5 אמורות להיות ממש טובות (אומנם וניטוריות) ובהתחלה באמת נורא אהבתי אותם, אבל המחסור החזק בבאס מאוד מורגש לי ויש שירים (במיוחד ברוק) שהמצילות צורמות לי לאוזן כבר (הגבוהים) ומשום מה כבר לא נוח לי לשים אותם, אני מרגיש שהם לא יושבות לי טוב באוזן.

לכן אני רוצה לנסות לעבור לקשת ואני פשוט לא מבין בזה יותר מידי וקונה על פי המלצות בלבד.

אין לי אפשרות ללכת לחנויות להאזין.

מכיוון שיש עכשיו את מבצעי BF אני אשמח להזמין דרכם.

אני אשמע עם האוזניות דרך כרטיס קול חיצוני כאשר הם יהיו מחוברות למחשב ובדרכים אני שומע דרך אייפוד וS2 ולכן.

לקנות אוזניות עם מגבר יעודי כרגע זה נראה לי מסורבל ואני לא יודע אם אני ברמה הזאת בנתיים.

אני מחפש אוזניות עם דינמיות גבוהה, אני שונא שהצליל מעומעם ומשעמם ושיהיו באסים (לא כמו HF5) אבל שא יבלעו הכל.

אני רוצה לנצל את הBF ולכן אני חושב שמכאן אני אקנה

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1261.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

http://www.bug.co.il/subc.asp?t=7

יש לי שותף שמצאתי אז זה בסדר.

אמשח לשמוע המלצות ותודה מראש.

מבחינת תקציב: אני חושב שאפשר למצוא דברים טובים עד אלף שקל אבל מצד שני אין צורך למצה את התקציב בכלל (ועדיף שלא), משהו בסגנון תמורה הכי גדולה לכסף.

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב לכולם!

פורסם

לך לבאג ותקשיב לSC AVIATOR ולAKG K181. אלה ההצעות הכי טובות שלהם ממה שאני רואה.

KSP יש להם K518 במחיר נהדר אבל אני חושב שתתאכזב מהסאונד שלהם במצב סטוק, אחרי הHF5 אלה כנראה יישמעו לך עמומות. צריך לעבוד עליהן קצת, מבחינת אקוסטיקה. והHD25 כמובן שמתומחרות ב-25% בערך יותר מהמחיר הנורמלי שלהן אפילו אצל KSP שלא נותנים לך אחריות מלאה. אם הAKG K171 נשמעות דומה ל272 אז הן גם אופציה טובה, לא יודע.

בחו"ל הדשא ירוק יותר כמובן. כמו ATH-M50 ב99$ וכאלה.

פורסם
  • מחבר

חח לא הבנתי מה אתה אומר על הHD25 ועל הK171.

על מה ללכת לדעתך, פשוט אין לי זמן להשקיע בזה יותר מידי, סטודנט וזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים