עבור לתוכן

הCPU שלי רותח,מה עושים..

Featured Replies

פורסם

יש לי AMD2600+ שני מאווררים גדולים ובכל זאת המחשב שלי כמעט כל הזמן על טמפרטורה של 80 מעלות כשהוא פתוח!

כשהוא סגור זה כבר הגיע ל90,ונראה לי שגם אם אני ישים עוד 4 מאווררים זה לא יעזור..

עזרה תתקבל בברכה ;)

פורסם

3 דברים שלדעתי יכולים לעזור

1. להוריד עידכונים לדרייבר

2. לבדוק בביוס על איזה מהירות המעבד עובד ואם על מהר תוריד את זה...

3. אם כל זה לא עובד תנסה לקנות מאוורר חדש (לא הרבה כסף..)

ואם זה אז אולי להתקשר לחברה ולשאול?

או שאת זה תוכל לעשות לפני מספר 3 ולבזבז כסף

פורסם

שמע בחיים שלי לא שמעתי על מעבד שעובד על 90 מעלות????!!!!! אתה אומר לי שהמעבד שלך עולה באש!

מה שלי נראה שהתוכנה שאיתה אתה בודק תמעלות מציגה לך אותם בF ולא בC

פורסם

אין שום סיכוי שבעולם שהמעבד שלך פועל על 90 מעלות תנסה לגעת בצלעות קירור של המעבד שלך ואם הוא ב90 מעלות אתה תרגיש מה שאני מנסה להגיד שכנירא החישן שאיתו אתה בודק הוא מזייף ולכן תיגע בצלעות קירור ותגיד לנו אם אתה חושב שזה חום של 90 מעלות כי זה לא הגיוני שהמחשב רץ על 90 מעלות

פורסם

אם ההיטסינק לא בא במגע עם המעבד מסיבה כלשהי (כמו התקנה לא נכונה, חוסר במשחה טרמית או השארה של הפלסטיק שמגן על התחתית של חלק מההיטסינקים) אז המעבד יכול להגיע לטמפ' כזו (שמזיקה לו מאוד) ובו בזמן ההיטסינק לא יתחמם כי החום פשוט לא עובר אליו (זהו הרי מקור הבעיה).

מומלץ לוודא כי ההיטסינק מותקן הייטב לפני שמניחים כי החיישן דפוק.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המשיבים.

התוכנות שבדקתי איתן את החום הם AIDA32 וSandra 2004,ובF החום שלי עכשיו מסומן על 187 אבל כשנגעתי בגוף שמחזיק את המאוורר,החום לא מורגש בכלל..בטח לא 80 ומשהו מעלות כמו שמסומן לי כרגע..

יכול להיות ששתי התוכנות שהזכרתי מזייפות?

פורסם

מה הטמפרטורה שרשום בביוס?

ויכול להיות שאין לך מגע טוב בין ההיטסינק למעבד ולכן ההיטסינק לא רותח..

פורסם
  • מחבר

באמת בדקתי בביוס לפני יומיים וגם שמה היה מסומן לי על 83C בערך..

ודרך אגב גם הציונים שקיבלתי בתוכנות כמו PC MARK 2002 ו3D MARK היו נמוכות ויש לי רדאון 9600Pro וזכרונות טובים(400mhz)

אולי גם זה בגלל החום הגדול.

כנראה שנצטרך לעבוד קצת ולפתוח את המחשב..

אני באמת ראיתי איך הרכיבו לי את המחשב ולא ראיתי שהסירו איזה פלסטיק מההיטסינק..שוב,זה לא אומר כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים