פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה של כמה מאות דפים בשבוע. כרגע נמצאת בשימוש SAMSUNG 3051ND. בזמן האחרון כל הזמן נתקעים בה דפים וזה מעכב את העבודה. צרכים מהמדפסת החדשה:1. אמינה.2. חיבור רשת חוטי.3. טונר שמספיק לדפים רבים.4. טונר חילופי זול.5. הדפסה בשחור לבן בלבד.6. אין צורך במדפסת משולבת אך אין לי התנגדות.7. תשמש למכשירים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP.8. שלוש שנות אחריות איסוף והחזרה - יתרון.התקציב נע בין 1000 ל1500 ש"ח עם עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון האמינות.תודה מראש.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר זה לא בדיוק בידיים שלי אבל בכל זאת - מה היתרונות של חכירה על פני קניה?
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים יתרונות רבים במיוחד עם מדובר בעסק (פחת\TCO וכיוב')אני עבדתי עם יזמקו וגסטטנר - מאוד אהבתי את השירות שלהם וגם המדפסות שלהם עשו עבודה מצוינתכשאתה מחכיר מהם אתה גם מקבל שירות (ובמקרה של השניים שהזרתי לעיל - מנסיוני ללא דופי).
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים אתה יכול לבדוק את האפשרות של החלפת גומיית הגריפה של המדפסת.זה בהחלט יכול לפתור לך את הבעיה ולא תצטרך לקנות מכשיר חדש.לידיעתך צריך לבצע את ההחלפה במעבדה שיודעת איך להחליף את הגומייה.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים הדגמים החדשים של סמסונג ML-3310/3710ל-3710 יש טונר כפול - עד 10,000 דף והיא טיפה מהירה יותר.הנה הקישורים לזאפ.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792422 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792565שים לב שהמחיר בזאפ בשתי המדפסות נקבע ע"י היבואן ואם תדבר עם בתי העסק יש סיכוי שיהיה לך מחיר טוב יותר.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר מצחיק שהפרסומת באתר שלהם היא על מנגנון חדשני למניעת תקיעת דפים. כנראה שזו בעיה ידועה אצלם, השאלה אם הם באמת תקנו את זה.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים הם שינו את מערכת הגריפה מגומי לסיליקון.בכל המדפסות יש שחיקה או התייבשות של הגומייה שמושכת את הדפים, אצל כל החברות.הזמן שזה לוקח תלוי כמה הדפסות עושים, מהירות ההדפסה של המדפסת, מיקום המדפסת (לחות גבוהה או נמוכה) ועוד. מי שמדפיס מעט כמעט ולא ירגיש את השחיקה ולא יגיע אליה לפני שתמות המדפסת.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר היא תמיד היתה בעייתית. כשנתקעו 2-3 דפים בשבוע התעלמנו, כשנתקעו 5-7 ביום נשבר לנו.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים זה גם תלוי בעובי הנייר, האיכות שלו וכמה הוא יבש, אם נייר רטוב (לחות גבוהה בגלל אחסון לא נכון בחנות) אז הוא מתקמט בתוך הטנור שמתחמם לכמעט 200 מעלות ויש נטייה גבוהה יותר לתקיעת הדפים.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים זו כנראה הגומייהאתה יכול להוציא את מגירת הנייר, להרים את המדפסת ולהסתכל על הגומייה. אולי תוכל לראות עם היא יבשה. לא בטוח כי היא מסובבת כלפי מעלה בד"כ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.