עבור לתוכן

התקנת מאוורר, אין חיבור בלוח אם

Featured Replies

פורסם

קניתי 2 מאווררים, אחד עם חיבור 3 פינים ואחד 4 פינים. לצערי, מסתבר שאין לי מקום לזה על הלוח אם, בלוח יש מקום רק למאוורר נוסף אחד וזה כבר תפוס עם המאוורר של הדיסק הקשיח. בעניי זה פשוט בושה לג'יגה בייט, בכל זאת מדובר על דגם חדש

B75 ud3

או משהו כזה.. בכל אופן השאלה שלי היכן ניתן להשיג מתאם לחיבור הזה שימיר לחיבור חשמל הסטנדרטי?

מניח שאם אחבר ככה עדיין תהיה תועלת לטרמוסטט ולמצב השקט והרגיל נכון? ושההבדל היחיד יהיה שלא יהיה לי אפשרות לראות את הנתונים?

אשמח לעזרה, תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום

פורסם

המאווררים לא הגיעו עם מתאם למולקס? בכל מקרה, בחיבור כזה (ישירות לספק) לא תוכל לשלוט במהירות ואף לא לנטר אותה, אלא אם יש לך בקר מאווררים והם יחוברו דרכו.

פורסם
  • מחבר

למרבה ההפתעה, למרות שהחברות מוכרות וטובות בתחום - לא.

Zalman ZM-F3

Arctic F12 PWM

ממש מבאס. אבל שניה שאני אבין, ידנית ברור לי שלא אוכל לשחק אם זה, אבל למשל בזלמן יש SILENT MODE ו NORMAL MODE, הוא ידע להשתמש בזה? או שהוא ישאר תקוע על NORMAL?

תודה. וניסיתי לחפש קצת ולא ממש הצלחתי למצוא חנויות שמוכרות את המתאם הזה..

פורסם

ועל פי מה לדעתך המאוורר אמור "להחליט", אלא אם יש לו חישן פנימי ובקר פנימי? תקבל את המאווררים תמיד על המקסימום, אלא אם יש אמצעי בקרה ידני או אוטומאטי שאינו תלוי בלוח האם (בקר מאווררים, מפסק\וסת על המאוורר עצמו או כל דבר בסגנון).

פורסם
  • מחבר

אכן, מובן. התבלבלתי בפני שהיה לי בראש שהחיישן של החום עדיין קיים אבל כמובן שמישהו צריך לקרוא את הנתונים ולקבל את ההחלטה. פשוט עצוב. אולי באמת אקנה בקר..

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל, שאלה אחרונה:

אפשר לקבל המלצה לבקר מאווררים פשוט יחסית, שיהיה בו לפחות 3 מקומות ושיהיה אוטומטי, אין לי צורך בכיוונון ידני או משהו..

תודה!

עריכה:

מה דעתכם על NZXT SENTRY 2?

הבנתי שלכל מאוורר יש לו 10W, האם יכול להוות 'צוואר בקבוק' למאווררים שלעיל?

פורסם

פותח התרד המאווררים שרכשת הינם שקטים..אז למה לחבר אותם לבקר ? תחבר אותם ישירות לספק..אני בספק שתרגיש ברעש..

כמו כן אין קשר או בושה לשום חברה, כל לוח אם מיועד לשימושים שונים, אם הייתה קונה לוח ברמה יותר גבוה היה לך יותר חיבורים, אבל שוב אין זה אומר שהלוח אם או הרכיב "לא טובים"..

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה באמת התגלגלו לידי מתאמים אז אני באמת אנסה את זה, יכול להיות שזה יספיק ויחסוך את כל ההתעסקות עם בקר מיותר.

כנראה שזה טעות שלי, כשבחנתי את הלוח אם לא הסתכלתי על חיבורים של מאווררים על הלוח כי יצאתי מנקודת הנחה שיש מספיק חיבורים כאלה בלוח אם טוב של ג'יגה בייט. טעות, פעם הבאה אני אבדוק פשוט.

תודה!

פורסם
  • מחבר

סליחה שוב על הדאבל, אני תמיד נזכר אחרי שאני כותב את התגובה..

אם כבר אני פה, איפה אתם ממליצים לי למקם את שני המאווררים?

אחד כאמור מכניס אוויר מהמיקום של הכונן הקשיח. חשבתי למקם אחד ברצפה שידחף למעלה ועוד אחד ב REAR או ב TOP שצמוד ל REAR. מה דעתכם?

CM ELITE 430

Web-430.jpg

ואת מי כדאי לחבר ללוח אם? כרגע ה FRONT מחובר..

תודה!

פורסם

מאוורר קידמי ומאוורר אחורי זה מספיק..מאוורר בתחתית המארז יכניס יותר אבק מאשר תועלת..

בגג המארז אפשרי אבל שוב אין צורך ממשי..

פורסם
  • מחבר

סבבה חשבתי שזה יועיל לסירקולציה אבל באמת יכול להיות שזה לא שווה את האבק. הכרטיס מסך אגב הוא 6850, מעבד I5 3570, במאמץ כל העסק שם דיי חם, יכול להיות שכדאי לשים אחד בדופן שיוציא?

פורסם

"דיי חם" מה הטמפ' במנוחה ובמאמץ ?

פורסם
  • מחבר

מנוחה:

restk.jpg

מאמץ:

efforta.jpg

פורסם

מעלות סבירות ודיי טובות אם להגיד את האמת,אין לך מה לדאוג מחום.

פורסם

זה נחשב סבירות? זה נראה מעולה.. :screwy:

איך הגעת לזה שזה חם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים