עבור לתוכן

איך מסתדרים עם כל סבך החוטים ששיכים לפאנל הקידמי במחשב

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על החוטים ששיכים לכפתור הכיבוי והריסט ולסאונד בפאנל הקידמי

צריך את המדריך למשתמש של הלוח אם או שיש דרך יותר פשוטה?

2. אם אני קונה עכשיו מחשב נייד עם וינדוס 8 הוא יבוא עם מסך מגע או שאני צריך לדאוג לזה?

לא מבין עכשיו מה קרה למיקרוסופט למה וינדוס 8 מיועדת רק למסכי מגע?

פורסם

בקשר לכל החוטים של הפנל הקידמי : כמובן שעדיף שתציץ במדריך של הלוח אם שלך מה ולאן לחבר , כי בכל לוח אם זה קצת שונה , למרות שזה אותו העכרון אבל עדיין יש קצת שוני , אולי במיקום של החיבורים של החוטים וכו' , חוץ מזה אין לך מה לדאוג , זה לא כזה מסובך כמו שאתה חושב , כבר מזמן במדריכים של לוחות האם זה מוסבר בפשטות ואפילו עם ציורים , את המדריך אתה יכול להוריד מאתר היצרן של הלוח אם שלך .

בקשר ללפטופ עם חלונות 8 , אכן מערכת ההפעלה הזאת נבנתה יותר לכיוון מכשירים ניידים במיוחד שכאלו עם מסכי מגע , אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לעבוד עם לפטופים או מחשבים נייחים ''רגילים'' .

לפטופים ''רגילים'' בהחלט יכולים להמכר כיום עם מערכת ההפעלה הזאת , וזה לא אומר שיש להם בהכרח מסך מגע , אלו לפטופים רגילים , עם מסכים רגילים , ואתה מפעיל את החולונות 8 שבהם בצורה הידועה והוותיקה שאנו מכירים , ז''א ע''י עכבר ומקלדת , זה גם במחשבים הנייחים אותו הדבר .

כמובן אתה יכול לקנות איזשהו לפטופ עם מסך מגע שבא עם חלונות 8 , העניין הוא שמכשירים (לפטופים ומונובלוקים למיניהם) שכאלו עולים יותר מאשר המכשירים ה''רגילים'' לנו שללא מסכי המגע .

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים