פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים לפני כמה ימים זה התחיל ובלי שידוע לי על נפילה כלשהי.שמדליקים אותו הוא כותב media test failure, check cable וממליץ לי לעשות בוט מ-CD.הכונן הוא 250GB של סיגייט, שהרצתי seatools של סיגייט לבדיקת שגיאות הוא נכשל בכל המבחנים. ניתקתי וחיברתי אותו שוב ולא היה שינוי.הלך ההרדיסק או שיש עוד משהו לעשות (פירמוט יעזור?)? ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים אז תבדוק את הדיסק קשיח, את החיבורים וגם תנסה לחבר אותו למחשב שולחני לבדוק אם הוא תקין.
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים אם הוא נכשל במבחנים של SEA TOOLS - 95% שהוא הלך לעולמו..וזה קורה בהארדדיסקים
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים ... ויש דרך לגבות אותו איכשהו בלי לשלם על זה ים של כסף?...היית צריך לדאוג לגיבוי מבעוד מועד... אנחנו חוזרים על זה כל יום בפורום.ולשאלתך - כן יש אפשרות - פרק הדיסק וחבר אותו למחשב רגיל כמשני ונסה.קח בחשבון שכל מה שאתה עושה יכול בפוטנציה להוריד את אפשרות הצלת המידע על ידי חברת להצלת מידע.
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים מחבר הסתבר בסוף באמת שהכונן באמת הלך לעולמו, החלפתי אותו ואז התגלתה בעיה חדשה.מסתבר שלפני הרבה זמן עשיתי גיבוי לכל המחשב על כונן חיצוני עם התוכנה המובנית שבאה עם המחשבים של לנובו, OneKey Recovery. בשביל לשחזר גיבוי שנעשה עם התוכנה הזו צריך להיכנס ל-recovery mode שמותקן במחיצה נסתרת בכונן הקשיח שמגיע עם המחשב. בגלל שהחלפתי כונן המחיצה הזו לא קיימת והתכנה לא נכנסת למצב שחזור. עכשו אני תקוע עם גיבוי שאין לי מושג איך לשחזר ואני גם לא יודע איך לגרום לתכנה (או אולי ה-bloatware) הזו של לנובו לעבוד.למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים יש לך באתר של לנובו , תוכנה לשחזור,תתקין אותה על המחשב , והיא אמורה לזהות את הפרטישן הגיבוי שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.