עבור לתוכן

שגיאה בעת התקנת win 8

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT).

הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7.

הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה:

16477514.jpgלמיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה.

אשמח לקבל את עזרתכם בעניין :)

תודה מראש,

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם הלפטופ שלי - דגם דומה, 3350. היה מסך שחור באמצע ההתקנה, עבד רק עם חיבור למסך חיצוני.

עדכון BIOS פתר את הבעיה. לאחר העדכון התקנתי את ה-Win8 מחדש, הכל עבר חלק ועכשיו זה עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור להורדת הדרייבר שאתה עידכנת.

כמו כן, במה כרוך עדכון ה BIOS? זה כמו להתקין דרייבר ללוח אם/מדפסת וכו' או שמא משהו מורכב יותר?

המון תודה!

פורסם

צריך להיכנס לאתר התמיכה של דל, לבחור ב-Support for small and medium business ושם לכתוב את ה-Service Tag של הלפטופ שלך (רשום על מדבקה בגב המחשב) ולהוריד את ה-BIOS המתאים לדגם הלפטופ שלך.

ההתקנה מתבצעת מתוך מערכת ההפעלה אך התקנת BIOS היא לא כמו התקנת דרייבר.

תמיד משהו יכול להשתבש ואני לא אקח אחריות אם זה יקרה אבל לפחות אצלי בכל הפעמים שעדכנתי את ה-BIOS ללפטופ זה עבר בשלום.

פורסם
  • מחבר

ממה שידוע לי, אם תהיה הפסקת חשמל במהלך ההתקנה, אז חבל...

אבל נניח וזה לא יקרה, כיצד בדיוק מתקינים? פשוט מפעילים את הדרייב ומשם הכל קורה מעצמו או שבמהלך ההתקנה אני אמור להיות מעורב?

האם בסוף ההתקנה אני אצטרך לעדכן כל מיני דברים בביוס? כמו למשל, מאיזה כונן להריץ קודם וכן הלאה?

אני ממש מצטער על הבורות...

פורסם

אני לא בטוחה לגבי ההגדרות של סדר האתחול אבל גם אם תצטרך לשנות זה לא מסובך.

ההתקנה מתבצעת אוטומטית מתוך מערכת ההפעלה, רק צריך להריץ את הקובץ.

לגבי הפסקת חשמל, יש לך סוללה בנייד כך שבמקרה של הפסקת חשמל הסוללה נכנסת לפעולה (כמובן בהנחה שהסוללה תקינה ועובדת).

פורסם
  • מחבר

אוקיי

נכנסתי לאתר של DELL, ונעשה סריקה למחשב. התוצאות מציעות לי שתי גרסאות של ביוס: A11 וגם A9.

איזה מבין השתיים התקנת? ניתן להתקין את A11 מבלי להתקים קודם את A9?

בנוסף לעדכון הביוס, דל ממליצה לי העדכן כרטיס הרשת ומשהו שקשור למעבד. לדעתך זה רלוונטי להתקנת וינדוס 8?

ושוב תודה על עזרתך האדיבה!

פורסם

תתקין את החדשה ביותר, לא יצא לי לראות התקנת ביוס שתלויה בגרסה קודמת....

פורסם

תתקין את הגרסה החדשה (A11), אין צורך להתקין את A09.

לגבי הדרייברים, בכל מקרה תצטרך להתקין אותם אחרי שתתקין Windows 8.

בינתיים עד שיצאו דרייברים ל-Windows 8 באתר של דל התקנתי דרייברים של Windows 7 והם עובדים גם על Windows 8.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אפשר לשאול באיזה אופציה בחרת להתקין את WIN 8: דרך BOOT או שדרוג (ובחירת האופציה של לא לשמור כלום)?

יכול להיות שעדכון ביוס יימשך כ 5 דקות?

פורסם

כן, עדכון BIOS יכול להימשך מספר דקות.

אני עשיתי התקנה נקייה (לא שדרוג).

פורסם
  • מחבר

תודות לכם, אני אחרי עדכון הביוס שעבר בהצלחה :)

ושאלה אחרונה: האם התקנת וינדוס בדרך של שדרוג (ואי שמירת הקבצים) שונה במשהו מהתקנת וינדוס דרך הBOOT? מה עדיף?

פורסם

שמחה שעדכון ה-BIOS עבר בהצלחה.

כעיקרון שדרוג שומר את כל הנתונים ומעביר אותם למערכת החדשה אבל לפעמים זה יכול ליצור בעיות.

אני אישית מעדיפה התקנה נקייה בלי סיבוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים