עבור לתוכן

שילוש 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות שילוש I5 3570K+לוח Z77 ועוד סטיק של 4GB 1333MHZ,יש לי סטיק בודד ו2X2GB,אני יעיף את ה2X2GB או שאוסיף גם אותם,עוד לא החלטתי.

בעקרון,אני מחפש לוח Z77 בגודל מלא,רצוי בעל תמיכה בSLI\CF,לפחות 2 יציאות SATA3 ועוד 4 יציאות SATA2 אם אפשר,אין בקשות מיוחדות...

רצוי שיהיו מספיק צייצבי מתח ופאזות,המעבד הולך לעבור OC גדול ככל האפשר :)

תודה.

פורסם

כעיקרון יש לך אפשרות ללכת על הלוח הזה שכולל אפשרות ל-SLI/CF או זה ללא האפשרות.

הם לרוב משתלמים מהלוחות האחרים שכן אתה מקבל פה הרבה יציאות ותמיכות ביחס למחיר. מבחינת אוברקלוק, הם לא נראים כמו לוחות עם פיצ'רים שמיועדים לאוברקלוק, אך לא שמעתי אי פעם ממישהו שאחד מהלוחות הללו הגבילו אותו באוברקלוק (מעבר לעובדה שעדיף להשאיר את המעבד הזה על OC אפטימאלי מבחינת יחס תדר/מתח).

יש גם את הלוח הזה או זה שנראים עדיפים יותר לאוברקלוק (על פי הנתונים "על הנייר").

מבחינת איכותי, כולם כאן מצויינים, אני מציע לך לעשות השוואה מבחינת התמיכות והיציאות שרלוונטיות אליך. קח בחשבון שלקיחה של לוח ללא תמיכה ב-CF/SLI לרוב חוסך לך סביב ה-100-200 ש"ח מעלות הלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקי,כניראה שאוותר על תמיכה בSLI\CF.

בקשר לEXTREME4,ניראה שהוא דיי יקר,הוא עולה כ900 ש"ח בIQPC ורק המעבד עולה באזור ה1150,והזכרון עוד בערך 130 מה שמשאיר אותי באיזור ה700 ללוח.

אם אני מוותר על הסטיק הבודד של 4GB ונשאר עם 2סטיקים של 2GB וסטיק של 4GB,אני אאבד ביצועים או משהוא בסגנון?

אני יכול ללכת על 3570K+ EXTREME4 או Z77 GD55 בחריגה קטנה מעל ה2000 ש"ח במידה ולא אקנה סטיק של 4GB.

הMSI זול במעט מהאסרוק,אבל האסרוק מציע 4 יציאות SATA3 שאני מניח שיוכלו לעזור לי קצת בעתיד במקרה וארצה לחבר כמות נכבדת של כונני SSD.

אני יכול לחסוך קצת ולקחת את הPRO4 של אסרוק,הוא גם ניראה לוח נחמד ודיי מתאים וזול בכ200 ש"ח מהאקסטרים 4.

פורסם
  • מחבר

אולי כדאי לשקול קניית 2500K במקום 3570K?הוא נמכר בIQPC ונראה שהוא OCER טוב יותר.

הוא זול יותר כך שאוכל ללכת על לוח קצת יותר יקר.

פורסם

ה 2500K נראה לי משתלם יותר קח את הלוח הזול ביותר שעונה על כמות החיבורים שאתה צריך,

וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים