פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים כן ההנחה קצת מבאסת לStarcraft 2 המקורי (לא לחבילת ההרחבה) שילמנו 165 ש"ח שבאמת הביא בשורה . במקרה הזה האכן ההנחה נמוכה יותר אך נראה שגם ההיענות להירשם נמוכה הרבה יותר.
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים ככה זה הרחבה, אם הזמן אנשים נוטשיםושוב, גם ההנחה שקיבלו כאן היא לא נותנת את המחיר הכי זולהייתי מציע לכל המארגנים של המכירה הזו לבקש מארקדייה את המחיר במדיה גיים נותנת לכל לקוח רגיל - 179אם משהו רוצה לחסוך שיקנה כבר ממדיה גיים
פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים לא הבנתי למה זה נקרא מכירה קבוצתית אם בנאדם יחיד יכול לקבל את זה ביותר זול...פשוט שערוריה.. נא לשנות את הכותרת!! איפה מנהלים?
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים לא הבנתי למה זה נקרא מכירה קבוצתית אם בנאדם יחיד יכול לקבל את זה ביותר זול...פשוט שערוריה.. נא לשנות את הכותרת!! איפה מנהלים?או שאפשר להגיד למנהלי המכירה שיצרו קשר אם ארקדייה בענייןאם מדיה גיים נותנת את זה במחיר כזה ליחיד, למה שארקדייה לא יתנו את המחיר הזה לקבוצה?
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים אין אפשרות למשלוח?אני לא יכול להגיע לחנות ביום ההשקה וזה סתם טרחה בשבילי להגיע עד לשם
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים חבל על האנרגיות שלכם,אפשר להשיג את המשחק כאן בהורדה דיגיטלית ב-150 שקל:http://www.cjs-cdkeys.com/products/Starcraft-2-Heart-of-the-Swarm-CD-Key.htmlאת כל המשחקים ל-PC שלי אני קונה אך ורק דרכם והם אף פעם לא מאכזבים.גם את SC2 קניתי דרכם בזמנו.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים איך ?בחשבון שלי ב- Blizzard יש רק אופציה לשדרוג והעלות היא ללא הנחה (39.99 יורו).
פורסם 2013 במרץ 212 שנים אצלי בחשבון זה מופיע 17 פאונד כלומר 95 ש"ח. יש גם פרסומת לזה בסטרטר של דיאבלו..
פורסם 2013 במרץ 212 שנים בדקתי עכשיו ונראה לי שאתה מתבלבל.ב-starter של דיאבלו מופיע המשחק SC2: Wings of Liberty ב-50%, לא חבילת ההרחבה שעתידה לצאת.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים Starcraft II - Heart of the Swarm אספניםקניתי ומתברר שגם אישתי רצתה להפתיע אותי וקנתה אז יש לי אחד ספיירמי שרוצהlord_ori@walla.com
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים רק לי זה נראה מוזר שהמשחק יצא לפני 3 ימים ועדיין אין דיון או סיקור?כן הזוי. גם באתרים גדולים בחו"ל עדיין אין ביקורות. כאילו המשחק לא מעניין אף אחד (אולי רק את שחקני המולטיפלייר בדרום קוראיה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.