פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים היאני מתקין אצלי בסלולרי תוכנות די בסיסיותהעברתי חלק מהתוכנות שאפשר ל sd card כדי לחסוך במקוםבכל זאת תפוס לי ב system storage1.76 GB מתוך 1.97 GBכתוצאה מכך אני כל הזמן מקבל הודעות שאין כמעט מקום פנוי במכשיר האם זה תקין? סך הכל לא התקנתי הרבה תוכנות רק הבסיסיות איך אפשר להעביר את הכל ל usb storage או ל sc card?
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים התקנות של תוכנות לא ניתן להעביר ל-USB storage אלא רק לכרטיס הזיכרון החיצוני.כל השאר כמו תמונות ומוזיקה אוטומטית אמור להיות ב- USB storage
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים מחבר מעבר לזה אני מקבל הודעה : phone storage space is getting lowלאחר מכן אני נכנס ל- memory usage ורואה שמתוך 1.8GB נשאר לי 199MB
פורסם 2012 בנובמבר 1913 שנים אני חושב שלא תקין, אני עם sgs3 אני נכנס לאחסון , אני רואה שיש לי 11.25 ג'יגה בזכרון של המכשיר הפנימי ויש 6.78 ג'יגה פנוי.וב sd card יש לי 29.71 נפח ומתוכו 19.34 פנוי.אני חושב שמשהו לא בסדר...עם איזה רום אתה ?עשית משהו חריג לאחרונה ?אולי תנסה לשחזר להגדרות יצרן + במידת הצורך תעדכן לגרסא האחרונה למכשיר שלך עם רום נקי וללא תוספות.
פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים בדרך כלל המערכת מפרידה זכרון "מערכת" שבו היא משתמשת לגישה לישומים והמערכת (כמו כונן c במחשב) וכל השאר לשאר תןכן המולטימדיה במכשיר. אצלי (sgs 1) לדוגמה מתוך 1.46 GB פנוים 0.98- וזה בגלל שאני כמעט ולא מתקין כלום.
פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים מחבר אבל איפה הזכרון שנותר?אני חושש שמכרו לי מכשיר גנוב/ מזויף/ משומשמהתחלה הוא עשה בעיותאני בקושי התקנתי אפליקציות ואני מקבל הודעות שאין זכרון בסים שלי לדוגמא כתוב ש 11GB פנויאיך אני יכול לדעת שמדובר במכשיר חדש?
פורסם 2012 בנובמבר 2013 שנים זאת כבר נראת בעיה של הרום. יכול להיות שהביאו לך מכשיר חדש או מחודש עם רום גרוע שתוקע והורס לך את המכשיר. תנסה לצרוב רום סטוק מxda-developers.com, יכול להיות שזה יפתור לך את כל הבעיות (מצטער שאני לא מביא לך קישור, פשוט אני רושם מהנייד).
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר אולי לא הבנתם אותי נכוןב Memory usage מתוך 1.8 GB פנוי לי 201 MBב system storage פנוי ב 1.78gb מתוך 1.97GBויש Usb storage שבו 11.50GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.