פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים מחבר אם בעתיד תהיה לי בעיה אם הזיכרון אני יכול להרכיב שוב את גופי האלומניום על הזיכרון הם שמורים אצלי אבל השאלה שלי אם זה קריטי שהרכבתי אותו בלי גופי האלומניום מבחינת טמפרטורה של הזיכרון לא היתה לי ברירה אחרת הייתי חייב לפרק את גופי האלוניום על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל שהורדתי את גופי האלומנים ? ???
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים במידה ואין לך אוברקלוק על הזכרונות אז לא תרגיש בשום הבדל, והביצועים של המערכת לא יפגעו.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרונות וגם אם הייתי עושה האם הייתי מרגיש הבדל בביצועים? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.