פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים שלום,התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600),רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגיםהוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדשהוא בא עם כאלה פינים.לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פיניםאני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זהמה עושים?!תודה מראשמשה
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים מחבר לא אני הרכבתי אותו, בתוך החורים עצמם של הלוח יש את בית ההברגה יכול להיות שצריך להוציא את בית ההברגה כדי להרחיב את החור?איך אני יכול לבדוק? לא צריך להוציא את הלוח אם לגמרי בשביל לוודא שמאחורה יש פלטה?
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים אם יש בית הברגה אז יש שם פלטה אחורית, אם במארז אין לך חלון במגש של לוח האם(ואני מעריך שזה מחשב מותג, אז אין) עם גישה לפלטה אז אתה צריך לפרק את הלוח.
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים כמו שרובי אמר, יש לך פלטה כזו מותקנת מאחורי לוח אם. פרק את דלק המארז על מנת לבדוק אם אפשר להוריד אותה ללא פירוק של לוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.