עבור לתוכן

בקשת המלצה למסך - גיימינג

Featured Replies

פורסם

האסוס הוא מסך חדש יחסית לא מוכרות לי סקירות מקצועיות שלו.

כיוון שזמן תגובה הוא נתון חסר משמעות (זמן תגובה בין מה למה?) לא ניתן להסיק ממנו על התאמתו למשחקים. אני מכיר מסכים שזמן התגובה המוצהר שלהם היה יותר ראוך ובכל זאתהם התאימו למשחקים.

מאמר מקיף באמגלית על INPUT LAG ושיטות למדידתו תוכל למצוא כאן:

http://www.tftcentral.co.uk/articles/input_lag.htm

• תגובות 49
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מסך סבבה (פאנל IPS) אבל אני באמת לא רואה סיבה לקחת אותו כשב-80 שקל יותר יש לך את ה DELL U2312HM שכולל גם DP, USB HUB וארגונומיה מלאה

פורסם
  • מחבר

נראה מסך סבבה (פאנל IPS) אבל אני באמת לא רואה סיבה לקחת אותו כשב-80 שקל יותר יש לך את ה DELL U2312HM שכולל גם DP, USB HUB וארגונומיה מלאה

תכלס בגלל איכות תמונה.. התנסיתי עם מסכים של ASUS ועם המסך 2312HM, מה2312 לא נהניתי כמו מהASUS.. יש להם טכנולוגיה שעושה הכל חיי יותר. וחוץ מזה הASUS נותן מקס' 75הרץ לרזולוציות מסויימות וזה טוב בשבילי אם אני ארצה לשחק ברזולוציות נמוכות..

אז אתם אומרים שה14MS לא קריטי?

פורסם

לפי אתרים סינים לא מוכרים איכות התמונה שלו נמוכה יותר ממסכי UPS אחרים.

פורסם
  • מחבר

לפי אתרים סינים לא מוכרים איכות התמונה שלו נמוכה יותר ממסכי UPS אחרים.

לASUS יש את הטכנולוגיה הזאת SPLENDID, התמונה יוצאת מוזהבת כזאת יפה, וגם תכונה שבמקומות חשוכים נגיד במשחק היא ישר משתמשת בDYNAMIC CONTRAST כדי שיראו יותר בהיר וברור.. זה לפחות מה שרשום באתר שלהם

אני לא רואה שום דבר מיוחד ב2312HM..

פורסם

לASUS יש את הטכנולוגיה הזאת SPLENDID, התמונה יוצאת מוזהבת כזאת יפה, וגם תכונה שבמקומות חשוכים נגיד במשחק היא ישר משתמשת בDYNAMIC CONTRAST כדי שיראו יותר בהיר וברור.. זה לפחות מה שרשום באתר שלהם

LOL. לאן הגענו? לבחור מסך על סמך שקרים שיווקיים באתר של היצרן.

פורסם

^

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

LOL. לאן הגענו? לבחור מסך על סמך שקרים שיווקיים באתר של היצרן.

אז מה כל מה שרשום שם זה שקר?

פורסם

מסך בוחרים לפי העיניים אם מתאפשר ואם לא מתאפשר, אז לפחות לפי ביקורות רציניות. לא לפי סיסמאות שיווקיות כמו dynamic contrast, splendid, super-view וכאלה.

אני ממש לא בא "לדחוף" לך את הDELL, למקרה שתהית. יכול להיות גם שהמסך של ASUS באמת יהיו עדיף עבורך. אבל לא בגלל שכתוב שיש לו dynamic contrast יותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

מסך בוחרים לפי העיניים אם מתאפשר ואם לא מתאפשר, אז לפחות לפי ביקורות רציניות. לא לפי סיסמאות שיווקיות כמו dynamic contrast, splendid, super-view וכאלה.

אני ממש לא בא "לדחוף" לך את הDELL, למקרה שתהית. יכול להיות גם שהמסך של ASUS באמת יהיו עדיף עבורך. אבל לא בגלל שכתוב שיש לו dynamic contrast יותר גבוה.

זה בכלל לא מה שאני חושב, אני פשוט התנסיתי עם הDELL במשך יום שלם כשהתקנתי מערכת בשביל חבר, וממש לא ראיתי הבדל איתו במשחקים.. אבל כמו שאמרתי בתחילת האשכול משחקים על ASUS MW221C נראו הרבה יותר טוב (שזה מסך מלפני 5 שנים) ובגלל זה אני כל כך נעול על ASUS.. פשוט יש להם מלא דגמים ואין לי מושג מה ההבדל בין כל אחד ואחד :D

פורסם

הMW221C הוא מסך מבריק. מסכים כאלה נראים... מבריקים יותר. אולי בגלל זה הוא נראה לך עדיף. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה שכל כך מעצבן אותי זה שממליצים על הרבה מסכים באתרים כמו TOMSHARDWARE ובארץ לא מוכרים אותם..

פורסם

ממש לא ממליץ לך לקחת מסך מבריק

אם אתה רוצה להסתרק פשוט לך למראה ;)

פורסם

זה בכלל לא מה שאני חושב, אני פשוט התנסיתי עם הDELL במשך יום שלם כשהתקנתי מערכת בשביל חבר, וממש לא ראיתי הבדל איתו במשחקים.. אבל כמו שאמרתי בתחילת האשכול משחקים על ASUS MW221C נראו הרבה יותר טוב (שזה מסך מלפני 5 שנים) ובגלל זה אני כל כך נעול על ASUS..

נראה לי זה יותר בראש שלך. :P

פורסם
  • מחבר

קניתי את הU2312HM, תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים