פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוגאני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים נשמע כאילו פורט 80 שלך יש איתו בעיה בראוטר אולי איזה FIREWALL חוסם אותו או משהוצרי קשר עם הספקית\סריקת וירוסים במחשב תעזור גם
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים מחבר לא הבנתי את ההקשר לגבי פורט 80 והספקית עם פורט 80 בראוטר הפרטי שלי חסום האם יש דרך לבדוק את זה עצמאית כרגע יש לי KIS של 2013 KASPERSKY על המחשב האם יתכן שיש בעיה במודם של התשתית בהוט ולא רוצה להיות קטנוני אבל זה צור קשר ולא צרי קשר
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים פורט 80 זה הפורט של הגלישהצריך להכנס לממשק הראוטר ולראות שם מה קורהתנסה לנטרל זמנית את הקספרסקי ותראה אם יש גלישה או לא\אולי הINTERNET SECURITY חוסם אותךתנסה להוריד גרסאות עדכניות של פיירפוקס וכרוםhttp://ninite.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.