עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מסך LCD... איזה?!

Featured Replies

פורסם

טוב אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט מסך LCD!

אני לא יודע מה לקנות !

נתחיל בזה שיש לי תקציב של 3500 שקלים.

האם לקנות מסך 17' תותח !!!! שהביצועים שלו חלומיים!

האם לקנות 18' גדול יותר גם עם ביצועים מעולים.

האם לקנות בכלל 19' יותר גדול שהביצועים שלו משתווים ל 18'

הבעיה היא...

מסך 17' הוא של חברות כמו IIYAMA SONY

מסך 18' של חברת MAG או SAMSONG או PROVIEW

מסך 19' של חברת AOC.

------------------------------------

יש עוד בעיה ... האחריות.

האחריות של SONY IIYAMA ואחרים מצוינת יחליפו את המסך על כל בעיה קטנה כמו גם PROVIEW.

אבל AOC מחליפים רק אחרי שנשרפים 5 פיקסלים ומעלה!!

השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות 19' או את האחרים.

או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר אני פתוח ומקווה להצעות שלכם.

תודה.

פורסם

אתה משחק הרבה? טוב בכל מקרה הנה המסכים הכי טובים ש3500 ש"ח יכול לקנות:

-NEC L1760VM, מסך 17', יש DVI, בערך מצטיין בהכל, 3600ש"ח

-SONY SDM-S73, מסך 17', גם כן, בין הכי טובים, אבל פה אין חיבור DVI, רק D-SUB רגיל, אם אתה לא משתמש בDVI כך את הSONY הזה, לא תתחרט. 3200ש"ח

פורסם

יש עוד בעיה ... האחריות.

האחריות של SONY IIYAMA ואחרים מצוינת יחליפו את המסך על כל בעיה קטנה כמו גם PROVIEW.

אבל AOC מחליפים רק אחרי שנשרפים 5 פיקסלים ומעלה!!

השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות 19' או את האחרים.

או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר אני פתוח ומקווה להצעות שלכם.

תודה.

טוב עוד משהו, פיקסלים לא נשרפים סתם ככה, אתה לא תשרוף אותם עם הזמן (עם זמן סביר, לא עשרות שנים).

תהליך הייצור של פנל LCD הוא יקר ומסובך (עכשיו כבר הרבה פחות יקר בגלל הכמויות שמייצרים), עכשיו, הרבה פעמים בתהליך הייצור יהיו כמה פקסלים "מתים", קשה להוציא פנל LCD מושלם, הרבה פעמים יוצאים כמה מתים, זה למה שהרבה חברות מוכרות מסכים עם מקסימום 4 או 5 פיקסלים מתים, זה רק מזל מתי שאתה מקבל את המסך. ;)

פורסם
  • מחבר

אני בקושי משחק במשחקים.

בגלל זה אני מתלבט בין 17' SONY לבין 19' של AOC ??? ???

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הSONY, לא משנה אם אתה לא משחק.

תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך\רוצה 19', שיפול מהSONY באיכויות של כמעט הכל.

יש לי מסך גם 15 וגם 17 LCD.

ה17 מרגיש בדיוק בגודל הנכון, וכן, עבדתי גם עם מסך 19 LCD של KDS , גרוע. :dead:

תזכור שאם תשווה את השטח שמראה תמונה במסך הקרנה אחורית (רגיל CRT) לעומת LCD, יהיה למסך LCD בגודל 15 בערך אותו שטח תמונה של מסך 17 רגיל.

פורסם

מסך CRT בגודל 17" מציג בתכלס 16" ואילו מסך 15" LCD מציג באמת 15". יש עדיין הפרש של אינץ' שלם.

לא הייתי לוקח את מסך ה-19" של AOC מכיוון שבתחום זה האיכות ולא הכמות קובעת שכן אינך יכול להשוות בין איכותו של ה-AOC לאיכותם של SONY/NEC.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח !

לי יש את ה AOC המדובר - ה 19 אינץ' - והוא מסך מצויין - ראיתי BENQ וראיתי עוד הרבה מסכים אחרים וקניתי אותו בלי לראות אותו -

קודם כל , קיבלתי אותו תוך 3 ימים - מסך מדהים - גם באיכות וגם ביחס לעלות שלו - אין מסך שמשתווה לו היום בארץ ביחס עלות / תועלת, יש לו DVI ו VGA - שניהם יכולים לעבוד על 2 מחשבים שונים - אפשר לעשות SWITCH ביניהם ב MENU של המסך, יש לו SPEAKER חביב - חיברתי אליו את הממיר של YES - לא רציתי לשים אותו על הכ. קול.

לגבי המסך עצמו -

שוב פעם, איכות מדהימה, ברור לצפייה בכל תנאי תאורה, מכל זווית, פצצה למשחקים ולסרטים - מבחינת נתונים טכניים עולה או משתווה לכל מסך אחר בשוק , עם CONTRAST 1:600 וזמן תגובה 25MS ...

לגבי החברה -

תבררו קצת על היצרן, הוא אחד מיצרני ה OEM הגדולים ביותר שיש .....

לגבי אחריות -

3 שנים אחריות בבית הלקוח - לא הרבה חברות נותנות ...

מודאג לגבי 5 פיקסלים מתים - תשאיר מסך עם אותה תמונה קבועה למשך יומיים - בלי SCREEN SAVER, התמונה תצרב - וזה מניסיון בעבודה - אני טכנאי מחשבים וכבר ראיתי 2-3 לקוחות שדפקו LCD כי השאירו אותו דולק בעבודה ביום חמישי וביום ראשון קיבלו 1/8 מהתמונה צרובה להם ....

את זה כל חברה תחליף לך ....

פורסם

אממ, עד כמה שזכור לי אין את בעיית צריבת המסך ב-LCD (בטח החדשים) כאשר הבעייה ידועה בעיקר במסכים רגילים ו במסכי פלזמה...

פורסם

לא יודע מה זכור לך ...

בכל מקרה, אחד מהמנהלי מחוזות במס הכנסה מקבל מסך LCD 15 של HP - יום חמישי - סוף היום - יש בעיה קטנה עם המחשב, מנהל הרשת שלהם אומר לו שביום ראשון יגיע טכנאי ...

יום ראשון הגעתי בבוקר ...

הבנאדם לא כיבה את המחשב ולא את המסך - כדי שיוכל להראות לי את הבעיה ביום ראשון - KEYBOARD ERROR - בדקתי מאחורי המחשב - מקלדת לא מחוברת - מחבר מהתחלה - מסתכל על המסך - משהו מוזר , עושה RESET למחשב - עדיין מוזר , מכבה את המסך, מדליק - 1/4 מהתמונה נשארה - אמנם לא במצב כבוי - אבל כשאתה מדליק - הוא משאיר חלקים מהתמונה ....

פורסם

בן כמה המסך ?

פורסם

כמו חלק מהמחשבים הישנים בטכניון (CRT)

צרוב עליהם המסך של ה-press ctrl + alt + delete to login

ממש איכות :)

פורסם

קובי , המסך בן 4 חודשים בסך הכל ...

פורסם

זנה באמת מוזר כי אחד היתרונות שאמורים להיות למסכי LCD זה אי צריבת המסך הנוראית הזאת צריבה שחוגגת על כל מסך CRT או על כל מסך פלזמה...

פורסם

בן אדם שמע לי, אם יש לך 3500 קנה את המסך 172T של SAMSUNG. הוא עולה בערך 3200 שח.

ראיתי את המסך הזה והוא מדהים, משחקים האמת לא בדקתי.

יניב

פורסם

האמת הסאמסונג הוא כבר לא ממש מדהים ובמשחקים הוא דיי רע !

אם אתה רוצה מסך באמת מדהים קח מה שיש לי : EIZO Flaxscan L557, מסך מדהים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים