עבור לתוכן

עזרה בקשר לחיבור מד מהירות למאוורר!

Featured Replies

פורסם

אני ממש ממש צריך עזרה דחופה בקשר לחיבור מד סל"ד למאוורר שלי..זה מאוורר של קולמאסטר

הכבל של חיישן המהירות לא מתחבר לשום מקום במאוורר ואין לי מושג איך לחבר אותו..תעלומה!

אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!!

אהה ואגב אני אותו מעלה ת'מוד לגלריה...יצא פ33ה!!

תודה....[move]NeoMesH[/move]

פורסם

לא הבנתי כל כך את הבעיה, תוכל לעלות תמונה, או להסביר בצורה יותר ברורה, בבקשה.. ::):P;)

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוורר 80 מ"מ..אני רוצה לחבר לו חיישן מהירות (סל"ד) אני לא יודע איך...אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד

נ.ב:

על המאוורר אין שום כניסות לחיבור כלשהוא...

פורסם

דבר ראשון תבדוק אם בכבלים של המאוורר יש לך כבל צהוב.. אם יש לך רק אדום ושחור

אתה בכלל לא יכול לחבר אליו חיישן כזה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי בדקתי ויש כבל צהוב!!....עכשיו מה אני עושה אחי??? :)

פורסם

עכשיו פשוט תחבר אותו ללוח אם... לכניסה של ה-3 פין.

אלא אם כן יש לך איזה מד חיצוני או משהו אחר.. תן לי קישור על איזה מד מהירות אתה מדבר

פורסם
  • מחבר

זה מד מהירות של פאנל בקרה קדמי...הנה קישור:

http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm

אבל לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון...לחבר את המד מהירות ללוח אם?? זה יעבוד??

לא בדיוק נראה לי כי המאוורר מחובר רק לספק..אם אני יוצא מטומטם כאן אז אל תדאג כי אני חדש במודינג

אם אתה יכול אחי תסביר לי בפירוט מה ואיך לעשות...תודה גבר עם היחס!! :(

פורסם

התכוונתי שתחבר את המאוורר לא את הפאנל ישירות ללוח אם דרך חיבור 3 פין..

איזה חיבור יש לך למאוורר מולקס או חיבור של 3 פין (קטן כזה בצבע חום)..

לחבר לפאנל זה די פשוט אני מאמין שמאחורה יש לך כניסות של מולקס/3 פין אז פשוט תחבר

לשם את המאוורר שלך..

אגב בחיבור ללוח אם אתה לא תוכל לשלוט על מהירות המאוורר אתה רק תראה את ה-rpm שלו

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי חיבור 3 פין (החום) אבל אני רוצה לראות את הrpm שלו על הפאנל לא דרך הלוח אם...אם אני אחבר אותו לפאנל אז אני אראה שם ת'rpm???

כי יש מהפנל יציאה של כבל כזה שרשום עליו fan1 וזה די ברור שאת זה מחברים למאוורר אז פשוט חשבתי שאותו צריך לחבר...מה לעשות בסיכום הכל??

???

פורסם

תחבר אותו לפאנל או ללוח אם זה לא משנה שניהם יציגו לך אותו דבר..

עדיף לחבר אותו לפאנל ככה המהירות תהיה מול העיניים שלך זה יותר נח לפי דעתי..

אז שהו רק תחבר אותו לפאנל וזהו סיימת ;)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי יצאת כלי!!!

חיברתי אותו ועובד פ33ה!!

דרך אגב יש לך מושג איך אני מחבר ת'מד טמפ' ללוח אם?...או למעבד??

פורסם

שמחתי לעזור אחי ;)

בקשר לחיישן טמפ' אז נראה לי שקיבלת איתו חיישן כזה נכון ? אתה צריך פשוט להדביק אותו לסינק או אפילו

לליבה של המעבד ככה הפאנל שלך יציג לך את הטמפרטורה

פורסם

היא לא ממש תיהיה מול העיינים שלו,

נראה לי שזה פנל של 3.5"..(אינצ')..,

אז רק אם המחשב עומד על השולחן שלך והוא בגובה שלך שאתה יושב, אז זה יהיה בערך מול העיינים שלך,

אם המחשב על הריצפה, אתה תצטרך להתקופף לראות את המהירות, חוץ מזה, חבל על הכסף של הפנל, אם אתה רוצה

פנל, אני ממליץ לך להמשיך לחפש למשהו יפה יותר, ואולי גם שישלוט על המהירות של המאוורר אפילו..,

רק שלא יהיה 3.5", אלה אם זה לא מפריע לך, אני לא אגיד לך מה לקנות, מין הסתם.. :P.

בכלל אם אתה רוצה לקנות פנל רק בשביל RPM אחד או שניים.., אז לא שווה לך לפי דעתי, חבר את ה3pin

ללוח אם, ויש תוכנות שדרכם תראה את מהירות המאוורר, וככה תוכל לראות את המהירות על מסך המחשב! ;)

אלה אם זה מאוורר כמו SF2, או כל מאוורר אחר שצורך הרבה וואט (שלא תבלבל, אני מדבר על וואט(W), ולא וולט(V)),

אז לא כדי לחבר אותו ללוח, כי זה יכול לגרום נזק ללוח. ;)

זה מאוורר של מעבד, או סתם מאוורר שלך..? ;)

פורסם

רנצי יש לו כבר את הפאנל הוא לא עומד לקנות אותו.... הוא גם שם תמונות ורואים שיש לו שם את הפאנל...

ולמה לא לחבר את המאוורר לפאנל ? יותר נח להסתכל בפאנל מאשר לפתוח תוכנה כל שנייה...

ואם אני לא טועה אז מה מאוורר לדים פשוט כזה כמו שרואים בתמונות שלך נכון ?

פורסם

אם הוא קנה את הפנל לפני התארד, אז בסדר,

אבל אם הוא קנה את הפנל בעקבות התארד, לפי דעתי סתם הטעת אותו לבזבז כסף..,

אני לא רואה טעם בקניית פנל בשביל RPM, אין צרך להוציא הרבה כסף על זה.. (188 שקל, אם אני לא טועה)..,

אבל בכל מקרה, הוא הציע לקנות פנל, כנראה הוא רוצה פנל בשביל לראות RPM, מה שנשמע לי מיותר,

נשמע לו אחלה, אז שיהנה.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים