עבור לתוכן

דיסק התקנה של WIN 7 נתקע במהלך טעינת הקבצים ולא מגיע לאפשרויות שחזור/התקנה

Featured Replies

פורסם

שלום,

רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate

המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart

לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair.

כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'.

עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד)

הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו.

נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית.

חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן שלא יכולתי לעשות כלום כי הדיסק לא מזוהה (גם חיבור "חי" של ה SATA ללוח לא הביא לזיהוי"

בקיצור

אובד עצות

נא עזרתכם

שמוליק

פורסם

נראה (גם לפי ההודעה שהוא כתב לך) שהדיסק הקשיח שלך פגום, ברגע שקשיח פגום, המחשב לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כמו שצריך, אם בכלל.

נתקלתי בבעיה הזו המון פעמים, ואתה יודע מה? אולי זה קשור למזג האוויר, יש המון הפסקות חשמל בימים האחרונים, איך זה קשור? ברוב המקרים שנתקלתי בהודעות האלה הזה קרה מכיבוי המחשב בצורה לא מבוקרת כמו הפסקות חשמל קיצוניות, תנסה לצרוב דיסק של מערכת ההפעלה בשביל לשלול את האפשרות הזו.

ואם יש לך דיסק קשיח נוסף שתוכל לבדוק זה גם יעזור לך להבין מה קורה.

פורסם
  • מחבר

עוד רעיונות?

איך לדעת אם הדיסק פגום פיזית או רק משהו בBOOT?

פורסם

במידה ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP, תוכל לבצע בדיקה לדיסק בעזרת התוכנה הזו:

http://www.hdtune.com/download.html

זה יגיד אם יש פגמים בדיסק, לפעמים הוא נפגם בצורה אחרת, אבל התוכנה הזו די משקפת את המצב ברוב המקרים.

ואיזה רעיונות אחרים אתה רוצה? צריך לשלול בעזרת ביצוע פעולות, אי אפשר לשבת מול האינטרנט והדברים יקרו מעצמם.

פורסם
  • מחבר

מותקנת עליו מערכת win 7 ultimate

הצלחתי באחד הנסיונות לעלות עם ubuntu live cd ולגשת לדיסק - האם משם יש אפשרות שחזור של הבוט?

מה לגבי התקנה של win 7 על דיסק חיצוני וממנו לנסות לטפל בבעיה? אפשרי?

יש כלים ייעודיים לבדיקת הדיסק והטיפול בו שהם bootable?

לאפשרויות כאלו התכוונתי...

פורסם

רגע רגע, עכשיו נופל לי האסימון, אתה פשוט לא רוצה לפרמט? זה העניין?

פורסם
  • מחבר

לא שאני מפחד לפרמט, מה גם שיש 2 פרטישניים ומספיק לפרמט רק את C אבל אני בכלל לא מגיע לאפשרות הזו.

ההתקנה נתקעת עוד לפני שאני מגיע לאפשרות הזו. קצת אחרי טעינת הקבצים, ולפני שמקבלים את מסך ההתקנה/שיחזור.

אם אגיע למצב שאני יכול לפרמט את C - זה יהיה מעולה

פורסם

אוקי, אז כפי שחשבתי מלכתחילה.

תשתמש באחד הפתרונות שהבאתי קודם.

פורסם
  • מחבר

רק כדי לוודא, כתבת שהפתרונות הן עבור מקרה שמותקן XP - זה רלוונטי גם למקרה שלי?

פורסם

הפתרונות הם לא ל WIN XP

חשבתי שיש לך מערכת WIN XP שהצלחת להתקין וכך דרכה תוכל להוריד את התוכנה לבדיקה הדיסק הקשיח, בכל אופן, אם אין לך מערכת הפעלה מותקנת, תנסה להיעזר במחשב נוסף בבית/חבר.

פורסם
  • מחבר

הורדתי Hiren's boot CD שהוא bootable

אלו הכלים שמותקנים בו:

http://www.hiren.info/pages/bootcd

תוכל בבקשה להמליץ ממה להתחיל?

תודה

פורסם

הייתי מתחיל מ

Hard Disk Tools.

תתחיל מזה של יצרן ההארד דיסק שלך.

למשל SeaTool עבור סייגייט וכ"ו.יש גם תוכנות יעודיות כמו MHDD ,ויקטוריה וכ"ו אבל לא הייתי נוגע בהן ללא ידע מוקדם.

פורסם
  • מחבר

תודה. אעדכן בהמשך!

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

איכשהו הצלחתי לעלות מ linux kive cd ולמחוק את הפרטישן הרלוונטי.

לא הצלחתי להתקין WIN7 ולכן עלה בדעתי להתקין XP.

התקנת ה XP עברה בהצלחה!

בשלב זה ניסיתי כאשר המחשב עולה תקין, ניסיתי להריץ שוב התקנה נקיה ורגילה של win7 - שוב אותה הבעיה!! נתקע באמצע!

ניסיתי עם כמה מדיות שונות - הבעיה חוזרת!

מה זה יכול להיות??

לא נראה לי שהדיסק הקשיח פגום כי יכולתי לגשת אליו מלינוקס, וגם ניצלתי זאת להעתיק משם קבצים חשובים לגיבוי...

האם כדאי לנסות למחוק את 2 הפרטישנים בדיסק, ליצור אחד חדש שוב ואז להתקין? או שזה לא אמור להשפיע?

כבר 3 ימים מתעסק עם זה - מה לדעתכם עוד אפשר לנסות?

שמוליק

פורסם
  • מחבר

למרות שהצלחתי לעבוד על הדיסק הזה ולחלץ מידע מ2 הפרטישנים שלו, לא עזר כלום. רק אחרי מחיקת 2 הפרטישנים ויצירתם מחדש, הצלחתי להתקין את 7.

לכן אני חושב שהיתה בעיה של bootsector או משהו דומה, למרות שניסיתי לשחזר ולתקן באמצעות כלים שונים.

תודה

שמוליק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים