עבור לתוכן

תחליף ל-LG W226IV

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב :)

הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד.

עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל).

אשמח להצעות ;) תודה!

פורסם

שלום לך מיכל,

האם יש לך העדפות לגבי גודל? המסך הקודם היה "21.5. היית רוצה אותו דבר או יותר גדול? היום אין בעיה למצוא גם מסכי "23 איכותיים בפחות מ1000 שקלים.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות גם טיפה יותר גדול. היה לי מאוד נוח עם הגודל הזה אבל בעיקרון כל עוד הפרופורציות נשמרות (מסך רחב יחסית כך שאני כולה לעבוד על שני מסמכים במקביל) זה בסדר.

פורסם

ככלל הייתי ממליץ על "23 ברזולוציה הזו (1920X1080). הכל יהיה קצת יותר גדול ונוח יותר לקריאה, אבל אותו שטח עבודה, וגם המסך עצמו תופס רק קצת יותר מקום.

התבונני בדגמים הבאים שמומלצים בפורום רבות:

DELL U2312HM

AOC i3253FH

LG IPS231P

דגם חדש ומעניין שזול יותר מרוב מתחריו:

ASUS VS239N

אם תעדיפי להישאר ב"21.5 בשביל זה (למרות שאישית לא ממליץ), יש אופציות כאלה:

LG IPS225T

DELL U2212HM

למה דווקא האופציות האלה? כי מדובר במסכים עם פאנל IPS שהוא איכותי יותר מפאנל TN המצוי ברוב המסכים (כולל הנוכחי שלך). הוא נותן זוויות צפייה רחבות יותר וצבעים יותר נעימים לעין באופן כללי (בין היתר בגלל זוויות הצפייה).

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני אבדוק את כל האפשרויות האלה :-)

שיהיה יום נפלא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים