פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אולי אעשה מדריך..אבל כמה כללי בסיס:1. בשום פנים לא לצלם עם פלאש על חומרה, תמיד מחזיר אור לא משנה מה תעשה.2. לצלם באור יום למרות שאתה חסר סבלנות.3. לפני שאתה לוחץ על לחצן הצילום לוודא שאור השמש, פלורסנט, ליבון לא מוחזרים משום רכיב, אם כן להטות מעט את המצלמה,מכשיר... כלומר עדיף אף פעם לא לצלם מול הלוח או המחשב.4. לפני הלחיצה ללחוץ במסך המכשיר על פיקוס.5. אם אין ברירה ואתם מתים לצלם בערב, ניתן להשכיב את המארז מתחת לאור פלורסנט וליישם את הכללים הקודמים של החזרת האור.6. שכחתי לרשום דבר חשוב חשוב לפני הכל לנקות את עדשת הסמארטפון לפני מאבק ושומנים, האבק מטשטש את התמונה ושומנים גורמים לצבעים ואורות לסנוור ולהמרח.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים אוקיי עשיתי ניסיון קטן והשקעתי טיפה יותר ... אני כנראה לא יהיה צלם מוכשר באייפון P: אבל לשיפוטכם ! נערך 2013 בדצמבר 2611 שנים על-ידי guylederer0
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים כמה תמונות ששכחתי להעלות מצטער על האיכות בחלק מהתמונות, מה אתם אומרים יריץ משחקים:
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מחבר לא, לא מספיק טוב למשחקים.שמע מה תעשה.שלח את החומרה המעפנה הזאת אליי, ואני אשלח לך חינם כרטיס מפלצת גיימינג GT430 משו מטורף!יריץ לך הכל על אולטרה! (ברזולוציה 100X100)
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים לי יש 6200GT Turbo Cache זרוק בארון ,זה באמת כרטיס מפלצת , יריץ משחקים על +ULTRA Super Turbo HD Plus ב50X50 .
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים טוב במקרה הזה זה ברור עניין של טעם, אבל מה אתם אומרים על הכוסון הזה?.....
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים בהחלט ערכת צבעים מעניינת.ואחרי שהכול מורכב, ניראה שהמחשב יצא מטירונות קרבית ....חחחחחחח
פורסם 2014 בינואר 2011 שנים שעת צהריים, מגוון תנוחות נקיון אופייניות למחשב הI5 בסבנה של איזור המרכז,ללא נקיון תקופתי מחשב הI5 מפתח אלרגיות ויראליות חריפות שיכולות להרוג את כל להקתו:
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים מחבר adi518 , arkadur, amadey הם הכתובת שלך (אלה האנשים שאני מכיר ומודע לנסיונם) כל מה שתרצה, אני בטוח שהם ישמחו לעזור. נראית עבודה מעולה! זה פאראקורד, נכון? מאיפה קנית? LC?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.