עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אבל זה מגעיל חשוף , וגם לא נוח.

• תגובות 738
  • צפיות 846.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• לא זוכר אם פרסמתי כבר או לא, אז שיהיה.

• תריץ בנצ'מארק על ארון החשמל...

• לא יצא לי לצלם את המארז עם הלד כמו שצריך...מצלמה לא להיט.     https://hwzone.co.il/community/topic/561444-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-define-s-%D7%A6%D7%A

תמונות מצורפות

פורסם
סיסוניק SSET, סיסוניק ECO וסיסוניק RT נכללים בקטגוריית לא-מוסלב. נותנים אחלה אשליה שהם גנריים, ואז בלי ששמים לב הם תוקפים

לא הבנתי. למה אתה מתקוון בדיוק מה הבעיה?

פורסם

הוא אומר שהסדרות האלה (שחלקן חדשות מאוד) יש מראה של ספקים מאוד זולים אבל בפועל מדובר בספקים מאוד טובים למחירם. נכון גם ל FSP המקביל, 80PLUS SILVER ויחסית איכותי אבל מגיע באריזה לא צבועה ורק ה 24PIN מוסלב. ה SS האלה הם ספקי OEM, הספקים של FSP פשוט כוללים את המינימום האפשרי.

אני בכל מקרה מעדיף לראות את קוד הצבעים, יש לו חשיבות מסויימת...

פורסם
הוא אומר שהסדרות האלה (שחלקן חדשות מאוד) יש מראה של ספקים מאוד זולים אבל בפועל מדובר בספקים מאוד טובים למחירם. נכון גם ל FSP המקביל, 80PLUS SILVER ויחסית איכותי אבל מגיע באריזה לא צבועה ורק ה 24PIN מוסלב. ה SS האלה הם ספקי OEM, הספקים של FSP פשוט כוללים את המינימום האפשרי.

אני בכל מקרה מעדיף לראות את קוד הצבעים, יש לו חשיבות מסויימת...

סבבה ואיך הספק הספציפי שלי הוא טוב?

פורסם
נע, הוא סתם מחפש תירוץ להשוויץ :P

זה פשוט...יפה!

תפסת אותי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי סליבינג מ-lutro0 מחכה שיגיע נסדר את הספק קצת ונעשה סידור כבלים יותר טוב.

PA250280.jpg

פורסם

נראה ממש טוב אבל תעשה טובה ותעיף את המאוורר של נוקטואה, יופי שהוא איכותי אבל הכיעור הזה לא שווה את זה חח

ומה המפרט?

פורסם

לגבי המאוורר, כזה היה נותן אחלה תוספת לעיצוב

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9603

משתלב היטב.

סך הכל מסודר יפה, נראה טוב! :)

פורסם

כן צבעתי מאוור נוסף שהיה לי בצבע לבן שחור.

הזמנתי כול מינה דברים מ-LUTRO0 ובטעיתי בפינים ומשלוח כבר יצא יש למישהו מושג איפה אני משיג פינים.

Molex Male ATX Terminal

מפרט:

Intel Core i5 4670K | Corsair H110 | ASUS Maximus VI Hero| MSI 770GTX TWIN FROZR | G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition | Corsair Force SSD 60GB |

Western Digital Caviar Black 500GB | SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series | Corsair 500R Arctic | LG 22EA53T 21.5'' LED IPS| Logitech G500 | Roccat Kave 5.1 | Roccat Isku FX| Logitech Extreme 3D Pro

נערך על-ידי ASTR4L

פורסם

אם אני לא טועה מהיבואן פה בארץ אפשר להזמין

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לפרסם כאן ... אחרי חודש של עבודה המפרט סוף סוף כמעט מוכן ...

מצטער על האיכות והזווית צילום ... הרכבתי הכל בשעה בזריז לפני העובדה וגם המצלמה של האייפון ...

בקרוב אתפנק על קירור מים ... יש למה לצפות ! :)

ujxh.jpg

c9ze.jpg

fcdo.jpg

פורסם

אתה עושה עוול לחומרה שלך עם התמונות הללו, עדיף לא להעלות, אל תפגע אבל התמונות באיכות זוועת עולם.

פורסם

חחח זה מה יש ... אייפון 4 :\

בעתיד אני אביא מחבר מצלמה רצינית ... :)

פורסם

אתה רוצה לראות אילו תמונות ניתן לצלם עם אייפון 4 מסריח?:-)

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים