פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים נראה פיגוז, כמה יפה זה נראה ששומרים על אחידות צבעי הרכיבים. אם ישעמם לך בשלביותר מאוחר תחתוך איזה חתיכת פרספקס שחור ואולי תוסיף איזה פס כחול ותלביש על הספק וזה בכלל יראה פצצה. חחח רועי לגמרי! חשבתי להדביק על זה משהו, זה הדבר היחיד ששובר לי את המראה. ובנימה זו מישהו יכול להמליץ על מצלמה איכותית? משהו באיזור ה-1000 ש״ח שמצלם נורמלי? תודה
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים תודה על הפרגון חברים אני רק חושב מה הייתם אומרים אם התמונות היו איכותיות יותר. Ymac איפה אתה גר? אני מוכן לנסוע אליך עם המחשב רק בשביל שיהיו תמונות טובות חחח באמת! נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי Tzach_n
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים מחבר אני מראשל"צ אבל בטוח יש לך מישהו יותר קרוב ממני (פיזית, ו"נפשית" ) שיש לו DSLR או פשוט מצלמה טובה (דמוי DSLR, יש לי פה איזה לומיקס מעלה אבק שהשתמשנו בה לפני שקנינו את ה-550D.) בתנאי תאורה אופטימליים, אפילו אייפון (4S, 5, 5S) או כל מכשיר אחר עם מצלמה טובה (HTC One, SGS4 וכו'..) יוציא תוצאות שלא יביישו מצלמה שעולה כמו המכשיר. זה דווקא מעניין, אולי יום אחד שאצא ל"צילומים" במרפסת, אעשה השוואה בין התוצאה שתיתן ה-550D (עדשת קיט, 18-55 מקרו) לאייפון 4S (אולי גם נקסוס 4, למרות שהוא לא משהו) בתנאי תאורה מקסימליים (אור שמש)
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים טוב אין מישהו שאני חושב עליו כרגע אבל מחר בבוקר אוציא את המחשב החוצה וניתן לכם קצת תמונות אור יום עם אייפון 5 אם יש קווים מנחים בסיסיים זה הזמן להגיד נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי Tzach_n
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים מחבר אוקיי, דבר ראשון, שתהיה תאורה טובה, רצוי לא אור שמש ישיר, אלא שהאור שיגיע למחשב יוחזר מהסביבה (אתה יכול ליצור "רפלקטורים" מבריסטול או קאפה לבן, ולפזר בעזרתם את האור) דבר שני, תשתדל שהפלאפון יהיה יציב, מוטב שיהיה שוכב על כיסא או משהו בגובה נכון ביחס למחשב. אם אתה בעלים של חצובה, תוכל בעזרת כמה גומיות משרד לאלתר את המכשיר שלך אל ראש החצובה. דבר שלישי ואחרון, תוריד אפליקציה שמאפשרת לך לצלם עם טיימר, ככה שלא תצטרך ללחוץ ולגעת במכשיר בעת הצילום, כך לא יהיו טשטושים בלתי צפוים בתמונה ותוכל לסדר מראש את הפריים. נ.ב, כדאי לתת למחשב איזה "ויש" עם ספרי לחץ אוויר ומטלית (יבשה!) כדי שאבק לא יבלוט בתמונה. (המחשב שלך נראה "מלוקק" ככה שתוכל לדלג על הטיפ הזה ) בהצלחה! נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים אוקיי, דבר ראשון, שתהיה תאורה טובה, רצוי לא אור שמש ישיר, אלא שהאור שיגיע למחשב יוחזר מהסביבה (אתה יכול ליצור "רפלקטורים" מבריסטול או קאפה לבן, ולפזר בעזרתם את האור) דבר שני, תשתדל שהפלאפון יהיה יציב, מוטב שיהיה שוכב על כיסא או משהו בגובה נכון ביחס למחשב. אם אתה בעלים של חצובה, תוכל בעזרת כמה גומיות משרד לאלתר את המכשיר שלך אל ראש החצובה. דבר שלישי ואחרון, תוריד אפליקציה שמאפשרת לך לצלם עם טיימר, ככה שלא תצטרך ללחוץ ולגעת במכשיר בעת הצילום, כך לא יהיו טשטושים בלתי צפוים בתמונה ותוכל לסדר מראש את הפריים. נ.ב, כדאי לתת למחשב איזה "ויש" עם ספרי לחץ אוויר ומטלית (יבשה!) כדי שאבק לא יבלוט בתמונה. (המחשב שלך נראה "מלוקק" ככה שתוכל לדלג על הטיפ הזה ) בהצלחה! סגור תודה אין לי חצובה
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים הייתי מתקין מחיצה שתתחום את הספק ותסתיר אותו לחלוטין.סה"כ? עבודה יפה מאוד. אהבתי.אם יזדמן לך להיות בירושלים, אתה מוזמן לקפה ולסט תמונות.
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים ארקדור כשזה מגיע ממך זה אומר המון כנראה שמחר בשלב ראשון אני אוריד ממנו את המדבקה השאלה אם זה מבטל אחריות? נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי Tzach_n
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים כן כמו שחשבתי. חחח באתי לרשום ארקדור וזה מה שהאייפון המשוקץ רשם במקום. תוקן
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים לא צריך מצלמה איכותית, גם עם אייפון אפשר להוציא תמונות טובות.הכל עניין של תאורה, התמקדות, זוויות נכונות.אני עם אייפון 4 מסריח מוציא תמונות טובות אז עם אייפון 5 זה בכלל יהיה קל יותר.
פורסם 2013 באוקטובר 1612 שנים טוב אז עד שתהיה DSLR איכותית, נסתפק באייפון 5 ואור יום שהאמת הפתיעו אותי לגמרי! תהנו וזה הסטאפ: הרסיבר הוא Yamaha RXV-471 רמקולים Morel SP-2 סאב Morel Sub 8 D: נערך 2013 באוקטובר 1612 שנים על-ידי Tzach_n
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.