פורסם 2004 בינואר 2321 שנים סידרתי למישהו מחשב ויש לו שם מודם שמיתחבר בשיטה הישנה של plag & play fcc "איזה" וWIN XP לא מזהה אותו אם מישהו יכול לומר לי איך אני מזהה אותו אני ממש הודה לו הוא צריך אותו לשליחת פקסים בתודה מראש לכולם מאיר
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים יש 2 פתרונות....1.אם זה מחשב מספיק חזק לך קנה מודם תוכנה ב100 שקל ותחסוך הרבה כאב ראש...2.אם זה מחשב קקמיקה יעני 300 400 תראה מה כתוב על הציפ הכי גדול....סביר להניח או זולטריקס או רוקוול ותחפש את הדריבר בגוגל לפי המיספר והדגם.אם לא הולך תעשה דבר אחר.קצת לא שיגרתי אבל תמיד עובד.קח את המודם למחשב עם 98 והוא יזהה אותו כי זה מודם ישן.תרשום את המיספר של הדגם ותוריד דריבר חדש ועדכני לאקספי.לי זה עבד בכל מיקרה.אבל סעיף 2 הכי טוב תעבוד הכי מסודר וזהו.מה שרשום למטה אלה יצרנים של מודמים אנלוגים אז שים לב!!!!!.ZOLTRIXROCKWELLPINEאלה 3 החברות הכי ידועות.
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר היי amiram היי avidan28 תודה רבה על העזרה אני אבדוק את מה שאמרתם ואני יחזור עם תשובותול avidan28 אכן זה מחשב קקמיקה הוא מישתמש בולמשרד של אבא שלו והוא לא רוצה להשקיע בו שקל אז תודה רבה ביי מאיר
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים מחבר היי בקשר למודם היום הוא אחזיר לי אותו כדאי שאני ימצא לו את הדריוורים חיפשתי בגוגל לא ממש מצאתי את מה שחיפשתי מה גם שאני לא בטוח בנתונים על הצ'יפ הראשי כתוב כך RCV336ACF/SVD R6759 -21ROCKWELL 96 9806 B54248-4MEXICOעכשיו אני יודע שהחברה היא ROCKWELLוהשאלה שלי היא איך אני יודע מה הדגם?בתודה מראש מאיר
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים זה מודם ISA לא ?כמעט כל מודם ISA פועל כשמגדירים אותו "כמודם תקני".לוח בקרה->מודמיםתן לו לחפש לבד מודם (אם הוא מציע להפעיל את אשף זיהויי החומרה תיתן לו כדי שימצא את ה COM של המודם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.