עבור לתוכן

המלצה למסך טלוויזיה לחדר שינה ל HD

Featured Replies

פורסם

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]:

2.70 מטר [ חדר שינה ]

*גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] :

37-38 אינץ

*טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]:

אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי .

*מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי:

חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות.

[ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ].

חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים.

וגם בתור טלויזיה בכללי..

כמה שעות צפייה ביום?:

1-3 שעות

מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:

פעם ב...ערוצים , לרוב השימוש יהיה לראיית סרטים וסדרות בחיבור למחשב

חדר חשוך או מואר?:

אפשר גם וגם ...עדיף חשוך

פורסם

מה זאת אומרת עדיף חשוך? זה תלוי בהאם החדר מואר או לא (בחדר שינה זה פחות מעניין, סוגרים את התריס).

בכל מקרה בלי תקציב מוגדר קשה להתייחס לבקשה. ציין אפילו טווח רחב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה , אממ אני ממש לא מבין במחירים של טלויזיות

אבל נניח 2,000-3,000 ש"ח ואם צריך לחרוג כי זה ממש ממש קריטי אז אפשר

פורסם

למרחק צפייה היתי שם אפילו 46 ויותר אבל התקציב לא מאפשר זאות.

לכן היתי ממליץ על D5000 גודל 40 עולה 2900-3100 שקל מדובר במסך טוב אבל אין לו דפדפן איטרנט חופשי כמו D5500

עם תרוצה דפדפן תצרך ך להשקיע עוד כסף בשביל D5500 אבל אני יסבר לך שאופציה של המסמרט היא לא בכלל חשובה בבחירת מסך כי האיכות היא זה שקובעת הדפףדפן לא אכותי נתקע צריך לחכות הרבה זמן עד להופעת דף חדש לא נוח כמו במחשב לכן עדיך לחבר מחשב נייח/ נייד לכן זה בכלל לא אופציה זה רק נחמד ולא יותר עודד משהוא למסך D5000 יש מנגנון 100 הרץ וכנסית USB HD תומך כתביות עברית וDTS שזה טוב לסרטי HD שבדרך תומכים בפס קול כזה. האיכות תמונה טובה בHD ולא רע בSD אבל אל תצפה לאיכות מטרופת בתווך מחירים הזה.. עם אתה רוצה עוד לשאול משהוא ויש לך שאלות בקשות תפנה עלי לסקייפ הזה MATAN6589884

או לפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים