פורסם 2004 בינואר 2321 שנים שלום לכולם!קיבלתי מחבר gforce 2 mx 400 כן אני יודע שהוא לא משהו אבל עדיף מהוודו 3, שמתי על ה gforce גוף קירור ומאוור של פנטיום 2 ישן וכמובן משחה תרמית בינהם, אכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק ה default זה core clock 200 memory clock 350 אכשיו השאלה אני לא יודע מה צריך להיות ההפרש בין הליבה לזיכרון ?דוגמא: אם אני מעלה את הליבה ב-20 אז בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון ? תודה לעוזרים !
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים זה לא משנה. לא צריך להיות הפרש מסוים בין שניהם תנסה להגיע כמה שיותר רחוק אם הליבה ואחרי זה תנסה אם הזיכרון. מינסיון שלי הכרטיסים האלה לא יעלו הרבה את הביצועים שלהם בגלל אוברקלוק אבל אתה יכול לנסות
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים תעלה את המעבד נגיד ב20 תראה שאין בעיות גרפיות ואז תעלה את הזיכרון כל פעם ב10 מגה הרץ עד שתגיע למקסימום שלהם ואז אותו דבר תעשה למעבד בוא נגיד שאם תעשה את זה לאט נגיד כל פעם 5-10 מגה הרץ אתה תמצא את המקסימום של הכרטיס ללא סיכון ותראה כמה אתה יכול לסחוב איתו.. היה לי Gf2 pro והיה לי אוברקלוק ממש טוב והעלתי בהרבה... נכון ל GF2 פרו זה לא MX אבל תנסה תראה לאיפה אתה מסוגל להגיע איתו ואז תחזור לפה ותגיד
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים +הבעיה בכרטיסים האלה שהאוברקלוק לא מזיז להם את הביצועים לא משנה כמה רחוק תגיע את הביצועים שהוא יוסיף אתה תוכל לראות באולי 100 200 נקודות בתוכנות בדיקה וזה לא יתן לך שום דבר במשחקים אני האיתי מציעה לא להתעסק אם הכרטיס הזה באוברקלוק כי אתה יותר תהרוס את הכרטיס מאשר שהוא יהיה יותר טוב
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מה אתם מקשקשים, נוביםעדיף להעלות את הזכרון ביותר מהליבה מפני שהוא מתחמם פחות.אם כבר כל 20 שהעלתם לזכרון להעלות 10 לליבה....
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים ה default זה core clock 200 memory clock 350 אכשיו השאלה אני לא יודע מה צריך להיות ההפרש בין הליבה לזיכרון ?דוגמא: אם אני מעלה את הליבה ב-20 אז בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון ?אתה בטוח שאלו מהירויות הברירת מחדל?! יש לי MX400 והברירת מחדל הם 175/166Mhz (זכרון/ליבה)אין כל חוקיות בכמה לעלות אם אתה מעלה בליבה או בזיכרון, תביא אותו למקסימום ביצועים/יציבות.*אני הגעתי ל 250/210Mhz (זכרון/ליבה)
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מה אתם מקשקשים, נוביםעדיף להעלות את הזכרון ביותר מהליבה מפני שהוא מתחמם פחות.אם כבר כל 20 שהעלתם לזכרון להעלות 10 לליבה....מה הקשר לחום?העלאת הזכרונות פשוט משפרים את הביצועים יותר מאשר העלאת הליבה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אתה בטוח שאלו מהירויות הברירת מחדל?! יש לי MX400 והברירת מחדל הם 175/166Mhz (זכרון/ליבה)אין כל חוקיות בכמה לעלות אם אתה מעלה בליבה או בזיכרון, תביא אותו למקסימום ביצועים/יציבות.*אני הגעתי ל 250/210Mhz (זכרון/ליבה)תכפיל את ה- 166 ו ה- 175 כפו ל2...זה יוצא 332 לזכרון ו- 350 לליבה.אפילו שזה נראה לי מספר קצת מוזר
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מה הקשר לחום? העלאת הזכרונות פשוט משפרים את הביצועים יותר מאשר העלאת הליבה ליבה מתחממת הרבה יותר מזכרונות כאילו דע...... :
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים תכפיל את ה- 166 ו ה- 175 כפו ל2...זה יוצא 332 לזכרון ו- 350 לליבה.אפילו שזה נראה לי מספר קצת מוזרשוב פעם אתה עם השטויות שלך?זה לא מוכפל!וכן ליבה מתחממת יותר אבל מה הקשר? עדיף להעלות זכרונות כי הם משפרים יותר.ופעם הבאה תכניס את כל מה שיש לך להגיד בהודעה אחת, ניוב!
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר אנשים תודה על התגובות ;Dהעלתי את הזיכרון ואת הליבה וזה שיפר בהרבה מאוד את הביצועים אני אכשיו על core 240 mamory 382 אני קצת פוחד לעלות יותר כי אפשר לתגן ביצים על הגוף קירורמה אתם אומרים להעלות עוד קצת או זה מסוכן ?קחו בחשבון שיש גוף קירור חסית גדול לקרטיס ומאורר 60 חזק !!
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים שוב פעם אתה עם השטויות שלך?זה לא מוכפל!פילוסופית כן.למה DDR 200mhz נקרא DDR400 ? כי זה פועל כאילו על שני ערוצים אז מכפילים....
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אבל מה הקשר לכרטיס הזה?!לכרטיס שלו ובכלל לGF2MX יש זכרונות SDRAM (שהם לא מוכפלים פי2) וליבה גם מן הסתם לא מכפילים.בסה"כ אני מריח כאן משהו מסריח עם המהירויות שעון שben-bassat נותן.. לא יודע עם מה אתה בודק או עובד אבל זה ממש לא הגיוני במיוחד לזכרונות SDRAM במהירות כזו.
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר לא הבנתי מה אתם מסתבחים עם המהירויות ?היום קיבלתי את הקרטיס והורדתי את הדרייברים הכי חדשים מ nvidia ואחרי זה הורדתי את התונה שעושה אוברקלוק מהאתר (hwzoneנכנסתי להגדרות והדיפולט היה 200 על 350 הלוח שלי תומך רק ב apg x1 apg x 2אתם יכולים בבקשה לענות לי על השאלה שלמעלה ?
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מה כל כך קשה להבין?אם אתה רואה שהגוף קירור רותח כמו שרשמת למעלה , אז אתה כבר צריך לדעת שלא כדאי לעלות עוד.וד.א זה תמיד מסוכן. (על רמות כאלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.