עבור לתוכן

מתלבט בין שתי טלוויזיות...

Featured Replies

פורסם

הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD

הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED

הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים.

אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR.

האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129

האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?)

אני גם רוצה לציין שאני אצפה בטלוויזיה ואשחק בה בעיקר בסביבה חשוכה (יותר נוח לי ככה), ולכן ארצה לדעת איזו מן הטלוויזיות תציג תמונה טובה יותר ונוחה יותר לעין בסביבה חשוכה (אני לא אוכל לבדוק זאת בחנות משום שהיא מוארת, וקראתי שבסביבה חשוכה, יותר שמים לב לזליגות אור שבמסכי LED, וחוץ מן העניין של זליגות אור, אני רוצה לדעת באופן כללי לאיזו טלוויזיה יש איכות טובה יותר בסביבה חשוכה).

תודה לעונים.

פורסם

שני המסכים בעלי אינפוט לאג נמוך במיוחד..

ולא יפרע למשחקים.

השאלה היא מי יתן תמונה הטובה ביותר..

מבחנית איכות תמונה נטו אני מעדיף את D550 מבחנית פקצרים עיצוב דקות יופי D5000 עדיף בהרבה

הוא דק מסך LED חסוכני בחשמל אסטטי יפה מאוד לחעומת D550 השמן והמוגשם

אני מציע לראות תמסכים אחד ליד בשני ולהחליט בהצלחה

בקשר לזליגות אור בשני המסכים יש זליגות אור וכן תרגיש את ז יותר בחשוך

וגם חוסר פירוט בחלקים כהים זה בעיה של מסכי LCD השחור של הLCD ידוע בעומק שחור אפרפר כחלחל ולכן תהיה בעיה להציג שחור אמתי בדרך כלל במסי LCD פשוטים אבל במקרה הזה D550 מציד שחור די נאה ומווה לC650 שנחשב למסך מעולה בשנת 2010

מציע ללכת לךחנות מתמחות ולכבות תאור ולבדוק תענין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים