עבור לתוכן

מחשב מאתחל את עצמו + עוד משהו- צריך עצות

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים.

אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן.

ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט.

כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר.

ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה.

העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה.

אז ככה:

AdobeArm.exe

AlcMTR.EXE

Updater.exe

GuardMailru.exe

SkyTel.exe

SSkgdupdate.exe

DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)

orbitdn.exe

soffice.exe

לפי שרואים, מופיעים כאן תוכנות מכל הסוגים ואיני יודע מה משותף ביניהם.

אגב, ברגע שמפעילים אחד היישומים של OPEN OFFICE (האחרון, כמו שהבנתי), זה אומר שיש תקלה אך בכל זאת מפעיל את היישום וזה עובד. לא ניסיתי את זה בכל מיני מצבים, אך זה מה יש..

הלאה. לפעמים באמצע גלישה או שיחה ב-SKYPE או אפילו לבד, המחשב נאתחל את עצמו. זה לא נעים במיוחד כשיש מה להוריד והמהירות טובה ופתאום זה נכבה..

והיה פעם מצב שלא יכולתי בכלל לראות שידורים חיים. הכוונה לשידורים שהיו משודרים ללא אמצעות של שרת.למשל, הרוב המכריע של מצלמות רחוב לא פעלו "אצלי". אחרי זה משום מה הסתדר בלי שום מאמץ מצידי.

אה, עוד עובדה קטנה. כזה כבר היה, שיחקתי באיזה משחק מהגרסאות הישנות של DIABLO, וזה פתאום פעם מחק לי שחקן אחד (די מתקדם, אגב. היה לי קצת חבל).

טוב,נראה לי שתיארתי את המצב במפורט.

הנתונים של המחשב הם כאלה:

WIN XP SP3

מעבד 2180

זכרון 4 GB

(3.37 בפועל)

HDD WD GREEN 1T

כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon

פיספסתי משהו? נראה לי שלא.

יש לי כמה הנחות לגבי הסיבה,פשוט איני רוצה לגלות את זה כאן בפומבי כדי לא להשפיע על דעותיכם.

אשמח אם תשתפו מה אתם חושבים..

פורסם

...ש לי כמה הנחות לגבי הסיבה,פשוט איני רוצה לגלות את זה כאן בפומבי כדי לא להשפיע על דעותיכם.

אשמח אם תשתפו מה אתם חושבים..

אני לא חושב שמשחק ניחושים מתאים כאן

בגדול - סרוק וירוסים - MALWARE - עדיף מחוץ למערכת הפעלה בעזרת LIVECD - לא עוזר - התקנה מחדש.

בלי שום קשר גיבוי לדברים החשובים.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמשחק ניחושים מתאים כאן

בגדול - סרוק וירוסים - MALWARE - עדיף מחוץ למערכת הפעלה בעזרת LIVECD - לא עוזר - התקנה מחדש.

בלי שום קשר גיבוי לדברים החשובים.

בהצלחה,

גבריאל

יש רופאים,לצערינו, שלא יודעים להגיד מה הסיבה למחלה, ולכן צריך להזהר לגרוס להם משהו, כי הם נתפסים ברעיון, אומרים "כן כן" ונותנים תרופות בהתאם..

אני לא מנחש, פשוט יש לי על מה לסמוך.

רכשתי במקום פלוני גם 2 כרטיסי הזכרון של קינגסטון כל אחד 2 GB, וגם כרטיס מסך הנ"ל.

אז חוששני שמשהו מזה "נדפק" ועושה בעיות.

אבל לפני שאני ניגש לנשום אבק של המארז,אולי תמליץ עם איזה תוכנה לסרוק את המחשב?

פורסם

תוריד את הגרסה החינמית של Malwarebytes Anti-Malware. תוכנה מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה, איליה

אנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים