עבור לתוכן

BLACK FRIDAY - הדיון המקדים ננעל - עברו לדיון הרשמי.

Featured Replies

פורסם

באג לא מתכננים לעשות כלום

"השנה, בעקבות המצב הביטחוני, החליטה החברה לא לקיים את מבצע המכירות. "בשנים האחרונות בתקופה זו נהגנו לקיים את הפנינג המכירות השנתי שלנו שהפך כבר למסורת: Black Friday", כתבה החברה בעמוד הפייסבוק שלה."

• תגובות 326
  • צפיות 51.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז יש עכשיו את המבצע ב-NEWEGG על VERTEX 4 128 ב-74.99$

וחשבתי לקנות, אבל ראיתי שעבור הכתובת ב-NJ של BUY2 מוסיפים 5.5$ מיסים, כך שהמחיר הוא 80 בערך, מה שמייקר בעוד 20 דולר מיסים בישראל.

האם יש סיכוי שפיספסתי משהו, וכן ניתן לקנות אותו במחיר סביר?

או שלמעשה צריך לחפש מוצרים בפחות מ70 דולר כדי שניתן יהיה לרכוש בלי מיסים?

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddishDetect language » Hungarian

פורסם

אז יש עכשיו את המבצע ב-NEWEGG על VERTEX 4 128 ב-74.99$

וחשבתי לקנות, אבל ראיתי שעבור הכתובת ב-NJ של BUY2 מוסיפים 5.5$ מיסים, כך שהמחיר הוא 80 בערך, מה שמייקר בעוד 20 דולר מיסים בישראל.

האם יש סיכוי שפיספסתי משהו, וכן ניתן לקנות אותו במחיר סביר?

או שלמעשה צריך לחפש מוצרים בפחות מ70 דולר כדי שניתן יהיה לרכוש בלי מיסים?

אמורים לחשב מס על סך העסקה יחד עם מחיר המשלוח, עברת את ה75$ שלם מעמ , מה גם שהמשלוח של USHOPS לא חינם אז תוסיף גם את המחיר הזה לסך עלות המוצר.

אם כבר לעשות קומבינה בעניין אז רק דרך EBAY כי מוכר פרטי יכול "לשכוח" לשים קבלה ועלות מקורית.

פורסם

חבר'ה, מישהו נתקל במקרה ב-STREAMER טוב וזול? זה יכול ממש לעזור :)

פורסם

יש את הroku 2 xs ב70$ עם הקופון turkey10:

http://www.jr.com/roku/pe/ROK_3100R/

אני לא מכיר אותו, אבל יש עליו ביקורות טובות באינטרנט. והוא גם קטן מאוד.

למי שמעוניין, Logitech G930 ב70$ באמזון:

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1353580785&sr=8-3&keywords=Logitech+G35

וG35 ב70$ בNewegg:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104281&nm_mc=EMC-IGNEFL112212&cm_mmc=EMC-IGNEFL112212-_-EMC-112212-Index-_-HeadsetsAccessories-_-26104281-L020C

פורסם

אני מאז ומתמיד הייתי זונת cooler master

תן דוגמא למארזים יותר טובים במחיר נורמאלי

אותו מארז בIQPC עולה 500..

בכל מקרה הייתי מעדיף 690 II אבל כבר לא נמצא בהרבה מקומות

המארז נראה כמו מארז פשוט ביותר. אפילו פנים מושחר אין לו. זה שמוכרים את זה פה ב 500 לא אומר שזה באמת שווה (יכול להיות גם שהמחיר סתם לא מעודכן). לדעתי, סתם דפקו מחיר בגלל השם. ב 500 שקל ומטה אתה קונה מארז פרקטל, טוב יותר בעשרות מונים.

אם אתה באמת אוהב קולר מאסטר ורק אותם אז יש להם מארזים טובים ששווים ת'כסף. למשל SILENCIO 550 (בארץ המחיר מופרז אבל מי יודע, אולי אפשר להשיג במבצע), ויש עוד. סה"כ חברה שלדעתי מפספסת במארזים שלה או שהממש ממש טובים מאד יקרים, למשל קולר מאסטר STACKER (מארז ישן מעט אבל מדהים).

פורסם

אמורים לחשב מס על סך העסקה יחד עם מחיר המשלוח, עברת את ה75$ שלם מעמ , מה גם שהמשלוח של USHOPS לא חינם אז תוסיף גם את המחיר הזה לסך עלות המוצר.

עד כמה שידוע לי ב BUY2USA (אולי גם במאסטופ) מחיר המשלוח לישראל לא מחושב בעלות המכס / מע"מ. :)

פורסם

מחפש אוזניות IN-EAR, בסביבת ה 200 שקל,אפשר לחרוג ..

אם יש משהו מעניין ,אשמח להצטרף לרכישה.

פורסם

חיכתי למבצע על מסגרת דיגיטאלית טובה ועכשיו מצאתי את זה בהנחה של BF:

http://www.walmart.com/ip/Sylvania-SDPF1088-10-Digital-Photo-Frame/21641885

יש את זו גם עם מסך קטן יותר אבל היא 4:3

http://www.walmart.com/ip/Aluratek-8-Hi-Res-Digital-Photo-Frame/14151284

מישו יודע אם אני פשוט מזמין מהאתר הזה וזהוא? נקרא walmart. האם יהיו חיובים נוספים כל שהם?

פורסם

המארז נראה כמו מארז פשוט ביותר. אפילו פנים מושחר אין לו. זה שמוכרים את זה פה ב 500 לא אומר שזה באמת שווה (יכול להיות גם שהמחיר סתם לא מעודכן). לדעתי, סתם דפקו מחיר בגלל השם. ב 500 שקל ומטה אתה קונה מארז פרקטל, טוב יותר בעשרות מונים.

אם אתה באמת אוהב קולר מאסטר ורק אותם אז יש להם מארזים טובים ששווים ת'כסף. למשל SILENCIO 550 (בארץ המחיר מופרז אבל מי יודע, אולי אפשר להשיג במבצע), ויש עוד. סה"כ חברה שלדעתי מפספסת במארזים שלה או שהממש ממש טובים מאד יקרים, למשל קולר מאסטר STACKER (מארז ישן מעט אבל מדהים).

אני לא רוצה יותר לגלוש מהנושא

אני פשוט אפתח דיון בפורום המיועד

פורסם

משהו ראה במקרה דיל טוב לראוטר, ומחשב נייד 15 אינצ'(בסביבות ה3500 אלף שקל)?

פורסם

tbh

אני מוכר K750 חדשה בקופסא (לינק בחתימה).

הן אפילו לא קרובות להיות דומות, כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים