עבור לתוכן

BLACK FRIDAY - הדיון המקדים ננעל - עברו לדיון הרשמי.

Featured Replies

פורסם

שמע אני מחפש בנרות זיכרון שך G.SKILL CL7 של 8ג'יגה .

אז אני אשמח להצטרף לקנייה משותפת

בדיוק שמצאתי חבר שנמצא באמריקה ואפשר לשלוח אליו נגמר המבצע :\

מישהו מכיר דרך לקנות בניואג עם כרטיס אשראי ישראלי ולשלוח בתוך אמריקה?

• תגובות 326
  • צפיות 51.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד מבצעים בNEWEGG:

http://promotions.newegg.com/NEemail/Nov-0-2012/Countdown_48Hr-20-m/index-landing.html?nm_mc=EMC-IGNEFL112012&cm_mmc=EMC-IGNEFL112012-_-EMC-112012-Index-_-E0-_-Get#special

מישהו יכול להסביר לי למה מוכרים שם רק כוננים קשיחים של סיגייט? ומה הקטע של האמריקאים עם הrebate?

למי שתהה ל הזמנה בNEWEGG, בהזמנה שלי שילמתי דרך PAYPAL, שם הגדרתי את הכתובת למשלוח שתהיה הכתובת של buy2usa בארה"ב. בינתיים רכישה אחת יצאה לדרך.

פורסם

עוד מבצעים בNEWEGG:

http://promotions.newegg.com/NEemail/Nov-0-2012/Countdown_48Hr-20-m/index-landing.html?nm_mc=EMC-IGNEFL112012&cm_mmc=EMC-IGNEFL112012-_-EMC-112012-Index-_-E0-_-Get#special

מישהו יכול להסביר לי למה מוכרים שם רק כוננים קשיחים של סיגייט? ומה הקטע של האמריקאים עם הrebate?

למי שתהה ל הזמנה בNEWEGG, בהזמנה שלי שילמתי דרך PAYPAL, שם הגדרתי את הכתובת למשלוח שתהיה הכתובת של buy2usa בארה"ב. בינתיים רכישה אחת יצאה לדרך.

גם אם הגילינג אדרס של הפאיפאל שלך הוא ישראלי? פעם אחרונה שניסיתי (לפני 4 חודשים בערך) זה לא נתן לי...
פורסם

^ המבצעים (אולי לא כולם, אבל אלה שכן ראיתי..) לא משהו כלל... אפילו מחירים גבוהים מחנויות אחרות.

המעבדים לדוגמא, וכך גם הקשיחים..

בפייפאל אפשר להגדיר - "Add a gift address" , אולי זה יעבוד גם..

פורסם

איך הוא? SSD מהיר ועמיד לאורך זמן?

פורסם

^ המבצעים (אולי לא כולם, אבל אלה שכן ראיתי..) לא משהו כלל... אפילו מחירים גבוהים מחנויות אחרות.

המעבדים לדוגמא, וכך גם הקשיחים..

בפייפאל אפשר להגדיר - "Add a gift address" , אולי זה יעבוד גם..

החל מבערך שנה, לא ניתן להוסיף כל כתובת בפייפאל שהיא מחוץ למדינה שאיתה נרשמת. מי שהצליח לעשות זאת לפני ההגבלה, הכתובת עדיין מופיעה ואפשר להשתמש בה.

הגבלה מטומטמת, ויש עליה גל של תלונות בנט, אך פייפאל בשלהם...

פורסם

אני הוספתי לפני כמה חודשים כתובת בארה"ב בלי בעיה.

פורסם

שאלה לאלו שהזמינו.

אני בתהליך הזמנה בNewegg ונדרש ממני לשלם מסים מקומיים בNJ.

יש דרך להימנע מכך ?

פורסם

המיסים הם למדינה שאתה שולח אליה, כדי לא לשלם מיסים אתה צריך לשלוח למדינה שלא מחייבת במיסים על המוצרים שאתה רוצה.

פורסם

המיסים הם למדינה שאתה שולח אליה, כדי לא לשלם מיסים אתה צריך לשלוח למדינה שלא מחייבת במיסים על המוצרים שאתה רוצה.

ברור...

רק שהכתובת ניתנת ע"י שירות המשלוחים Buy2USA או Mustop ושניהם בNew Jersey.

היות ובסופו של יום זה נשלח לארץ, טכנית המיסים מיותרים, השאלה האם ניתן לעקוף זאת.

פורסם

ניתן להוסיף כתובת משלוח בPP במעמד התשלום, כאשר בוחרים בכתובת למשלוח. יש לבחור בchange ואז לAdd a new address.

פורסם

יש גם את EzBuyUs שכתובת למשלוח שלהם לא נמצאת ב NJ לידיעתי.

פורסם

יש גם את EzBuyUs שכתובת למשלוח שלהם לא נמצאת ב NJ לידיעתי.

תודה.

לצערי אין להם משלוח ימי וזה מאד מייקר את הסיפור.

מעוניין לרכוש Subwoofer ששוקל קרוב ל10 קילו.

שטויות, עדיין יוצא מאד משתלם.

פורסם

הרגע קיבלתי ניוזלטר מ MODDIY, על מבצעי בלק פריידיי שיהיו ב 23 לחודש:

Black Friday Sale 2012!

Huge Discounts + Free Gifts + Free Shipping

Hi Adi,

For one day on November 23, we'll offer huge discounts on all products, cash-back for all orders, free gifts and free shipping.

It's time to prepare your shopping list for this insane promotion! Browse through all the items and make sure your cart is ready :)

Details and coupon codes will be annouced soon!

Thanks,

modDIY Team

פורסם

חשבתי שיעניין אתכם... מה דעתכם?

ZeeU6.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים