פורסם 2004 בינואר 2321 שנים 30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"חיש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותםהאם הטמפרטורה תרד? בכמה?תודה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים תסביר את עצמך טוב יותר, אני לא הבנתי למה אתה מתכוון בהשוואה.יש המון מאווררים שונים ב100ש"ח.
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אם הם מאווררים רגילים במארז והם עובדים כמו שצריך אז תשאיר אותם...זה לא ישנה הרבה...עדיף להשקיע בסידור הכבלים המארז,ובניקוי אבק בעיקר (מגופי הקירור והמאווררים...)
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים תלוי מה הדרישות שלך ולמה אתה רוצה להחליף אותםאם הטמפרטורות שלך לא טובות כמו שאמר כאן זקן וטוב לב, תסדר כבלים, אם הIDE\FLOPPY מפריע, תעגל אותושלא היו יותר מידי כבלים זרוקים באוויר או תקועים באותו איזור, אני אישית את כל הכבלים של החשמל שמתי מאחורה, בדלת צד של הלוח אםכבל IDE עגול, וכאלהאם יש לך אפשרות אתה יכול לעשות חור עגול בגג למאורר, בין הספק לסידירוםולשאלה העיקרית שלךההבדלים הם בזריקת האוויר, והרעש שהם עושיםחלק מהמאוררים מותאמים להיות שקטים וככה גם הביצועים שלהם בהתאם (לא מרהיבים במיוחד)ולאומת זאת יש מאוררים שהמטרה שלהם זה להיות פשוט חזקים (ולצערנו הם גם מרעישים בצורה מחרידה)מאורר מארז לא ג'נרי, של חברה נורמלית, אמור לעלות בסביבות ה 45 שקל, אחד חזק אמור לעלות 70 שקליום טוב.זה לא ישנה הרבה...חחחח ממישהו שלפי מה שראיתי מסתובב לא מעט בפורום, לא ציפיתי לשמוע דבר כזההחלפת שלושת המאוררים במארז מג'נרי למאוררים חזקים יותר, הורידה לי את המעבד ביותר מ10 מעלותהמעלות במנוחה פחות נחשבות, כי שאין הרבה פליטת חום גם העבודה של המאוררים מועטתאבל שהמעבד מתאמץ ופולט יותר חום, חשוב מאוד שהמאוררים יוציאו מהר את האוויר החם, ויחליפו אותו באוויר "חדש" מחו"ל (חוץ למארז)הכל תלוי בצרכים שלך ובמצב הנוכחי
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים יום טוב.חחחח ממישהו שלפי מה שראיתי מסתובב לא מעט בפורום, לא ציפיתי לשמוע דבר כזההחלפת שלושת המאוררים במארז מג'נרי למאוררים חזקים יותר, הורידה לי את המעבד ביותר מ10 מעלותהמעלות במנוחה פחות נחשבות, כי שאין הרבה פליטת חום גם העבודה של המאוררים מועטתאבל שהמעבד מתאמץ ופולט יותר חום, חשוב מאוד שהמאוררים יוציאו מהר את האוויר החם, ויחליפו אותו באוויר "חדש" מחו"ל (חוץ למארז)הכל תלוי בצרכים שלך ובמצב הנוכחימה שהתכוונתי להגיד בזה, זה שיותר ישפיע לנקות את ההיט-סינק מאבק ולסדר את הכבלים שיאפשרו זרימת אוויר טובה, לפני שמחליפים למאווררים חזקים יותר...לא ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.