עבור לתוכן

אפל או windows 8?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע אייפד 3.

אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה)

הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל)

השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג.

אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף)

תודה!

פורסם

windows surface pro אמור לעלות מעל 1000$, עם מסך בגודל 10".

אפקטיבית, זה אומר שיהיה קשה מאוד להשתמש באפליקציות דסקטופ רגילות (הן מיועדות למסכים הרבה יותר גדולים).

במחיר הזה אפשר לקנות לפטופ ממש טוב, או שני טבלטים מצויינים.

יש לפטופים שהם גם טבלטים, עם מסך קצת יותר גדול (tai chi, yoga, convertible וכו'). הבעייה איתם שאתה מקבל לפטופ נחמד, אבל

טבלט מאוד גדול ויחסית כבד.

פורסם

windows surface pro אמור לעלות מעל 1000$, עם מסך בגודל 10".

איפה ראית מחיר כזה?...

פורסם

אני בספק אם זה יהיה המכיר.

פורסם
ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל)

לא.

כל טאבלטי הווינדואוס החדשים מריצים Windows RT, שיכולה להפעיל תוכנות מיוחדות לה שנמכרות דרך חנות האפליקציות של מייקרוסופט. תוכנות רגילות למחשבים נייחים (או ניידים) לא יעבדו.

פורסם

WAT? מה רע בטאבלט 10 אינץ' שיכול להריץ תוכנות DESKTOP?

נשמע לי אופטימלי לחלוטין :)

אם המחיר יהיה 4000 שקל בארץ (בטח תוך שנה + מקסימום נזמין מאיביי ^^) אני קונה בדוק. המחשב המושלם :)

פורסם

כל טאבלטי הווינדואוס החדשים מריצים Windows RT, שיכולה להפעיל תוכנות מיוחדות לה שנמכרות דרך חנות האפליקציות של מייקרוסופט. תוכנות רגילות למחשבים נייחים (או ניידים) לא יעבדו.

כולם?

רק אלה שיש להם מעבדי ARM.

טאבלטים עם מעבד x86 מריצים Windows 8.

ולראיה:

http://hwzone.co.il/hardware/news/asus_touch2012

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים