עבור לתוכן

מילון אלקטרוני - אנגלי-עברי\עברי-אנגלי!

Featured Replies

פורסם

אהלן,

נשאר לי עוד כ-20 יום ואני עובר להתגורר בחו"ל עם המשפחה - שמעתי מאחד הישראלים שגר באותו מקום, שמילון אלקטרוני מהווה אמצעי מאוד חשוב לתקופה הראשונה של התאקלמות , שיעזור לי להבין מושגים ומונחים שונים וכמו כן גם מילים אשר לא נמצאים באוצר המילים שלי.

השאלה שלי זה, האם יש דגמים מומלצים של מילונים אלקטרונים ואיפה ניתן למצוא אותם?

אני מודה מראש לעוזרים - DrowNz ;)

פורסם

תחפש בחנויות כמו סטימצקי, אופיס דיפו וכד'

בנוסף על כך הייתי ממליץ לך גם לרכוש מילון אוקספורד רגיל.

פורסם
  • מחבר

תחפש בחנויות כמו סטימצקי, אופיס דיפו וכד'

בנוסף על כך הייתי ממליץ לך גם לרכוש מילון אוקספורד רגיל.

מילון אוקספורד כבר יש לי למתרות בי"ס, אבל אני לא יסתובב איתו ויתחיל לחפש מילים שאנשים יגידו לי ואני לא יכיר ;)

פורסם

מילון אוקספורד כבר יש לי למתרות בי"ס, אבל אני לא יסתובב איתו ויתחיל לחפש מילים שאנשים יגידו לי ואני לא יכיר ;)

כן, אה, חחחח, תאר לעצמך -

אתה בדו-שיח עם בן אדם, מדברים מדברים.., פתאום הוא אומר מילה כלשהיא שאתה לא מבין את הפרוש שלה..,

אתה אומר לו (כמובן באנגלית) : "רק שניה אחי/אדוני/אחותי/גברתי.."

פותח את האוקספוד, ממלמל לעצמך את המילה בראש ומעביר את האצבע על הדף כזה, כמו שמחפשים..,

ואז אומר בקריאה "אה!, מצאתי!" ואז סוגר את המילון, מחזיר לתיק, והאיש מסתכל עליך במבט כאילו אתה חייזר,

ואתה מבקש ממנו להמשיך לדבר.

נשמע לי פיצוץ! :P

פורסם

כן, אה, חחחח, תאר לעצמך -

אתה בדו-שיח עם בן אדם, מדברים מדברים.., פתאום הוא אומר מילה כלשהיא שאתה לא מבין את הפרוש שלה..,

אתה אומר לו (כמובן באנגלית) : "רק שניה אחי/אדוני/אחותי/גברתי.."

פותח את האוקספוד, ממלמל לעצמך את המילה בראש ומעביר את האצבע על הדף כזה, כמו שמחפשים..,

ואז אומר בקריאה "אה!, מצאתי!" ואז סוגר את המילון, מחזיר לתיק, והאיש מסתכל עליך במבט כאילו אתה חייזר,

ואתה מבקש ממנו להמשיך לדבר.

נשמע לי פיצוץ! :P

חחח קורע! ;D

כמובן שאפשר להגיד את אותו הדבר לגבי מילון ממוחשב...

לפי דעתי, לקנות מילון ממוחשב זה סתם בזבוז כי במילא אתה לא תשתמש בו חוץ מזה שבמילונים כאלו הרבה מילים חסרות! גם ביטויים אתה לא תמצא שם וחוץ מזה שפשוט לא יהיה לך עצבים להביא את המילון מחוץ לבית. הכי טוב תתקין במחשב בבית שלך Babylon, המילון הכי טוב שאי פעם ראיתי, יש שם 95% מהמילים בעוד שבמילון ממוחשב יש בסביבות ה75% מהמילים (בהערכה) בBabylon יש לך מושים במחשבים + ביטויים שלא תמצא בשום מילון ממוחשב אחר, לכן לפי דעתי סתם חבל לבזבז כסף מיותר על משהו שלא תשתמש בו בכלל.

פורסם

TheTool ו-SuperGohan : מתי תלמדו שלא מצטטים הודעה אחת מעליכם!? :smiley6:

(ואל תגיבו על זה בבקשה. תודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים