עבור לתוכן

בעיה בעת שינוי שפות בוינדוס 7

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה קצת מוזרה בוינדוס 7, בעת גלישה רגילה ושימוש במחשב, השפות משתנות לי אוטומטית... לדוגמא:

אני עכשיו מקליד באנגלית, פותח עמוד חדש השפה עוברת לי אוטומטית לעברית (ולהפך).

בדר"כ זה לא אמור להפריע פשוט משנה רגיל ALT + SHIFT וממשיך להקליד.

אצלי הבעיה, שזה משנה לי את השפה ליד השעון נגיד מאנגלית לעברית (אני רוצה להקליד בעברית), זה מראה לי את השינוי ואת הסמן בעברית אבל בפועל המקלדת ממשיכה להקליד לי באנגלית.

לא משנה כמה פעמים אני אנסה לשנות שפה דרך המקלדת או דרך ההגדרות עצמן זה לא משנה לי את השפה... אני מקליד באנגלית זה מראה באנגלית, מקליד בעברית זה מראה לי גם באנגלית.

עשיתי ניסוי, פתחתי מקלדת וירטואלית בדף תרגום של גוגל ובמקלדת שיניתי את השפה לעברית והקלדתי עם העכבר במקלדת הוירטואלית וזה כן הקליד בעברית.

חזרתי בחזרה להקליד במקלדת וזה עדיין מקליד באנגלית.

ובמקלדת של וינדוס ניסיתי גם ברגע שהמצב הזה קורה, וזה גם לא מקליד בעברית.

הפתרון היחידי שמצאתי זה להיכנס להגדרות של השפה, למחוק את האנגלית לגמרי, לעשות APPLY, להקליד בעברית איפה שהוא (זה כן מקליד כי זאת השפה היחידה) ואז להוסיף את האנגלית מחדש וזה מסתדר.

עד ששוב פעם אקראי זה משתבש וככה אני עושה לפחות 10 פעמים ביום :bash:

מסריקה ברחבי הרשת לא ממש קיבלתי מענה לגבי הבעיה הזאת, חוץ מכמה אתרים שקראתי שיתכן וזה באג במערכת ההפעלה.

למרות שיש לי וינדוס 7 כבר בערך 4 שנים ולעולם לא הייתה לי את הבעיה עד שביצעתי פורמט לפני בערך שבועיים.

יש לי חשש שאולי הבעיה היא בעצם במקלדת? יתכן וזה לא החומרה בכלל? או כן חומרה וקשור לאחד העדכונים של הוינדוס?

אני אשמח לשמוע פיתרון מתאים לבעיה, כי אני פשוט כבר משתגע מזה! :screwy:

פורסם

היי Shto,

ודא שה- CAPS LOCK לא דלוק.

כאשר הוא דלוק, הכתיבה תיהיה באנגלית באותיות גדולות בלבד בכל שפה, גם בעברית.

ליאור

פורסם
  • מחבר

היי Shto,

ודא שה- CAPS LOCK לא דלוק.

כאשר הוא דלוק, הכתיבה תיהיה באנגלית באותיות גדולות בלבד בכל שפה, גם בעברית.

ליאור

תודה על התגובה ליאור.

ה CAPS LOCK לא דולק, אני בחיים לא משתמש בכפתור הזה ;)

פורסם

קורה לי לפעמים בלפטופ של חברה שלי, ניסית לעשות הפעלה מחדש למחשב? אצלי זה תמיד פותר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

קורה לי לפעמים בלפטופ של חברה שלי, ניסית לעשות הפעלה מחדש למחשב? אצלי זה תמיד פותר את הבעיה.

הפעלה מחדש למחשב יכולה לפתור את זה זמנית אבל לא קבוע, כי לאחר זמן מה זה יחזור שוב פעם.

אז במקום הפעלה מחדש אני פשוט עושה את הפעולה של הסרת אנגלית, APPLY, כתיבה בעברית ואז הוספת אנגלית מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה.

הבעיה שזה קורה לי בין 10-20 פעמים ביום, תלוי בצריכה שלי במחשב... וקורה לפתע בסתם מעברי עמודים באינטרנט.

פורסם

זה במקרה מחשב של לנובו?

ולא - אני לא סתם שואל

פורסם
  • מחבר

זה במקרה מחשב של לנובו?

ולא - אני לא סתם שואל

לא, זה מחשב נייח רגיל.

אתמול ניסיתי לבצע גם עידכון שפות דרך העדכונים של הוינדוס וזה עדיין לא הסתדר.

פעם עובד, פעם לא עובד.... אין לי מושג כבר מה זה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים