עבור לתוכן

צריך המלצה למעבד חדש וגם כנראה לוח אם חדש.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם.

קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING .

המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965

ולוח אם : GA-890GPA-UD3H

עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך.

יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים .

הספק כוח שלי הוא : 750W

פורסם

תקציב?

חברה+דגם הספק?

פורסם
  • מחבר

תקיצב 1500-2000 אפשר גם יותר אם צריך.

ה ספק זה crosair 750w אם אני לא טועה :)

פורסם

המעבד שלך מצויין. איפה אתה מוגבל?

פורסם

גם אני חשבתי לשדרג את המעבד לי(לי יש 955,מומהר ל3.8GHZ),חרשתי את האינטרנט למבחני ביצועים עם מעבדים חזקים יותר וברוב המקרים המעבד הזה מביא FPS דומה.

במשחקים שיש בהם תלות כבדה במעבד,מעבד IVY יביא ביצועים טובים יותר,אבל בשילוב עם כרטיס מסך חזק,אין לך ממש מה לדאוג.

ההבדל אולי היחידי,הוא הMAX FPS,אם אתה גיימר בסצנה תחרותית,המקס FPS יעזור לך כי בד"כ בחלק מהמשחקים יש באגים מסויימים במנוע שיוצרים יתרון(וחוקי לשחקנים תחרותיים) - בד"כ ריקויל טוב יותר או צעדים שקטים בחלק מהמשחקים.

אישית,אני ממליץ לך לחפש אנשים ששידרגו מפנום 2 מרובע ליבות למעבד I5 או מעבד חדש אחר,ותוכל לבדוק עד כמה השיפור גדול,אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

לפעמים המחשב ממש איטי חשבתי זה בגלל המעבד, זה למה רציתי להחליף אותו.

בנוסף הייתי גם מעדיף מעבד עם 8 ליבות כי אני לפעמים עובד ברינדורים עם VRAY וזה יהיה יותר מהר.

פורסם

I5 הוא לא 8 ליבות...

פורסם
  • מחבר

אני יודע.. לא משנה.

איזה מעבד אבל כדאי לקנות של I5 יש כל מיני סוגים.

פורסם

אם אתה מתכנן OC ה3570K,אם לא,ה3470 יהיה עדיף,הבדל זניח בביצועים ואין אפשרות לOC.

בקשר ללוח,בשביל OC - לוח Z77 , אם לא,אז B75\H77 לפי כמות היציאות הנדרשות.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני יבדוק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים