עבור לתוכן

מספר בעיות במחשב נייד לאחר פרמוט והתקנה חדשה של מערכה ההפעלה

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב כאילו לא הרגיש שחיברתי אותו מה גם שהעכבר האופטי שלי שעבד מצוין במערכת הקודמת פתאום כבר לא עבד במערכת הנוכחית אני כבר בלי אינטרנט מספר ימים דבר שמאוד מתסכל אותי ומאוד חשוב לי לעבודה בבקשה תעזרו לי.

בתודה מראש דור.

פורסם

תוריד ותתקין דרייברים מהאתר של DELL ותעשה טובה תשתמש ניקוד, רווחים ופסקאות זה בלתי אפשרי לקרוא ככה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עדיין אותה בעיה לגבי האינטרנט. התקנתי את כול הדרייברים אבל זה כאילו המחשב הזה לא מסוגל להיות במצב של WIFI.

פורסם

תביא תמונה מפה

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הספציפי שאתה מדבר עליו אבל בהרבה ניידים יש מתג/כפתור פיזי שמפעיל או מבטל את ה-WIFI,

תנסה למצוא אחד כזה ותראה אם הוא פעיל.

פורסם
  • מחבר

לגבי התמונה אני כבר אעלה, ולגבי המקש אני נסתי זה מפעיל ומכבה את הבלוטוס...

odyxwz40qqgn.png.htmhttp://www.siz.co.il/my/odyxwz40qqgn.png

פורסם

לא נכנס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים