עבור לתוכן

ת'ראד העלאת נוסטלגיות

Featured Replies

פורסם

אני מרגיש צורך כלשהו לפתוח ת'ראד כזה, מאחר וישנם כמה נוסטלגיות שכיף לי להיזכר בהם. אני מאמין שלכול אחד ישנם כמה זכרונות ונוסטלגיות טובים שישמח להעלות כאן.

אז הרשו לי לפתוח בכמה:

מזון: בייגלה מצופה שוקולד של חברת קליק, ביסלי בטעמים שונים: טאקו, פפרוני, שום בצל, קטשופ. ויש את הממתק הזה שנקרא פיקניק הפתעה.

משחקי מחשב: תככי הרייטינג, אינדיאנה ג'ונס, הוגו, הנסיך הפרסי הראשון, Golden Axe, מריו ( הישנים ) , דום 1+2, הטירה הנאצית הראשון.

מוזיקה ותוכניות רדיו: אלבומי NOW הראשונים, נגן מיני דיסק של סוני, תוכנית הלילה של יקיר אביב עם שחר חסון ויוסי טרבלוס ברדיוס, דידי הררי, שמוליק טיאר ב- 103FM.

זהו בנתיים, אני בטוח שאני ייזכר בעוד כמה בהמשך..

• תגובות 183
  • צפיות 34.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי תמונות/סרטונים - הת'ראד ימות מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה פשוט להתחיל למצוא תמונות או סרטונים לכול נוסטלגיה ונוסטלגיה שמעלים כאן. יש דברים שאינם קיימים עוד, לך תמצא מהם זכר כלשהו.

עוד קצת נוסטלגיות:

ספרים ומגזינים: קומיקס זבנג ( הראשונים ) , ספרי צמרמורת, מעריב לנוער, ראש 1, pcmagazine.

מחשבים ואינטרנט: הצ'אט הישן של נענע, ICQ, Windows 2000, Windows Me.

תוכניות טלוויזיה: ווקר, נאש ברידג'ס, זהות בדויה, WWF, WWE, קומדי סטור, החמישייה הקאמרית, זהו זה, המומינים, משפחת סימפסון, גלגל המזל, מי רוצה להיות מיליונר, פלטפוס, סטארגייט, מסע בין כוכבים, אקס-מן, פאוור ריינג'רס, צבי הנינג'ה, דנבר הדינוזאור האחרון.

פורסם
  • מחבר

אלבום סופרגול, קלפי חבורת הזבל.

משחק מחשב: beavis and butthead

פורסם

פורסם

יש לי עדיין אחד כזה עובד איפהשהו בבית.

פורסם

זוכרים את WIZ? במקרה (או שלא) הם נסגרו עם עליית HWzone :silly:

המגזינים האחרונים:

3wMQx.jpg?1

שיא הטכנולוגיה בסלולר:

Q94Tc.jpg?1

ראשיתם של ה-memes:

gImWu.jpg?1

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי להכיר את WIZ

הנה עוד כמה: תוכנת מחשב - גורדי, מחשבי 386 של אינטל, דיסקטים, קלטות של טייפ, קלטות וידאו, אוטובוסים אדומים של אגד, קפצונים, פיקות, פוגים.

משחקי מחשב: דיגר, סוגר שטחים, פקמן, Supaplex, Sky Roads, דייב, מלך האריות, אלאדין, סוניק, מורטל קומבט 4, האחים בלוז, Virtua Cop,

Roller Coaster Tycoon 1+2, Thexder, Warcraft 1+2, Age Of Empires 1+2, Fifa 98 & 99.

תוכניות טלוויזיה: זומביט, רמת אביב ג', אהבה מעבר לפינה, היפים והאמיצים, אלף, משמר המפרץ, טירונות.

פורסם

איפהה הפצץ קילררר איפהה

פורסם
  • מחבר

איך אפשר כמובן בלי טטריס??

פורסם
999.jpg
פורסם

אני אולי צעיר פה מכמה מהמשתמשים, ולכן אני מקווה שמישהו כאן שיחק בזה:

וכמובן משחקים קצת פחות כבדים :P

את זה מאוד אהבתי (אבל לא היה לי):

ואני מודה שחטאתי במשחק בחבילת הבידור של חלונות 95...

פורסם
  • מחבר

להקות ואמני מוזיקה: N Sync, Westlife, Bomfunk MC's, Atomic Kitten, Sugababes, Five, Blue, Backstreet Boys, Céline Dion, Lasgo, Holly Valance, T.A.T.U

http://www.youtube.com/watch?v=XOlkvSjltnM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים