פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה.לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקוםלפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמלהמחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ,בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות.המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסקהחזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר.מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר כל כך הרבה צפיות בלי תגובה אחת, טוב עידכון. זה היה הקליפס של הכבל SATA שנישבר בתוך הארדיסק של מערכת הפעלה. דבר חדש שצץ המחשב עבד כרגיל אפילו התקנתי ארדיסק 2TB חדש שקניתי, הכל דפק כמו שעון מזוהה במחשב שלי פרט חשוב שחיברתי את הדיסק הוא ביקש להגדיר אותו עשיתי כ MBR. לאחר שהכל היה טוב חיברתי את הכבל HDMI משומה הוא לא זהה את המסך LCD עשיתי ריסט למערכת הפעלה לאחר מכן הוא לא זהה יותר את הדיסק, ניתקתי את הדיסק של ה2TB השארתי רק את הדיסק של מערכת הפעלה עדיין הוא לא מזהה החלפתי שמתי את הארדיסק של ה2TB עדיין הוא רושם שאין דיסק "DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" עשיתי איפוס לביוס עדיין יש את הבעיה, נכנסתי לביוס שם אני רואה שהדיסק מופיע בברור. האמת שכבר אין לי רעיונות חוץ מהגדרת ביוס, יכול להיות שזה קשור לדגם של הלוח שלי שהוא לא יכול להכיל דיסק 2TB למורות שניתקתי אותו? או אולי הדיסק שהתקנתי שינה הגדרה מסויימת בביוס? השמח לעזרה.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר מה שעשה את הבעיה זה הסידי רום החלפתי כבל SATA לארוך יותר מכיוון שהישן היה מעט קצר והישתחרר הסיבה בגלל שהקליפס שנועל את הכבל SATA לא עובד לי בסידי רום, שברתי את הראש שעות על המחשב מי חשב שסידי רום יכול לעשות בעיה כאזת
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים כל כך הרבה צפיות בלי תגובה אחת, טוב עידכון. זה היה הקליפס של הכבל SATA שנישבר בתוך הארדיסק של מערכת הפעלה. דבר חדש שצץ המחשב עבד כרגיל אפילו התקנתי ארדיסק 2TB חדש שקניתי, הכל דפק כמו שעון מזוהה במחשב שלי פרט חשוב שחיברתי את הדיסק הוא ביקש להגדיר אותו עשיתי כ MBR. לאחר שהכל היה טוב חיברתי את הכבל HDMI משומה הוא לא זהה את המסך LCD עשיתי ריסט למערכת הפעלה לאחר מכן הוא לא זהה יותר את הדיסק, ניתקתי את הדיסק של ה2TB השארתי רק את הדיסק של מערכת הפעלה עדיין הוא לא מזהה החלפתי שמתי את הארדיסק של ה2TB עדיין הוא רושם שאין דיסק "DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" עשיתי איפוס לביוס עדיין יש את הבעיה, נכנסתי לביוס שם אני רואה שהדיסק מופיע בברור. האמת שכבר אין לי רעיונות חוץ מהגדרת ביוס, יכול להיות שזה קשור לדגם של הלוח שלי שהוא לא יכול להכיל דיסק 2TB למורות שניתקתי אותו? או אולי הדיסק שהתקנתי שינה הגדרה מסויימת בביוס? השמח לעזרה. אותו הדבר בדיוק עם WIN8, אני יבדוק את הכבלים של ה-SATA (אני צריך להתעצל פחות, אחרת אני לא יעשה את זה הרבה זמן...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.