פורסם 2012 בנובמבר 412 שנים שלום,למי שמכיר שעון GPS (נותן פולס סניכרון כל שניה).אני צריך לדעת כיצד אני יכול להסתכל עליו עם סקופ ולראות ממש את הפולס (אם לא טועה עובד עם TTL).כשאר אני מתחבר למקור השעון אני רואה קו רועש ולא פולס וגם כאשר אני מתחבר במקביל לעומס (עם מפצל T).תודה!
פורסם 2012 בנובמבר 1312 שנים מחבר האם מישהו מכיר בכלל אתרים (אפילו באנגלית) שעוסקים בעניין, מזכרים את העניין, משהו??
פורסם 2012 בנובמבר 1612 שנים המעגל של השעון לוקח את התזמון "ההתחלתי" שלו מקריסטל (נראה כמו רכיב מתכתי בדרך כלל, מסומן במעגל כ X או Y)הקריסטל מייצר גל של כמה MHZ - אתה צרך לכוון את הסקופ ל MHZים כדיי לראות משהוא מזה. אם תחבר סקופ כשאתה מצפה לראות תדר נמוך כלשהוא אתה פשוט לא תראה כלום או תראה סתם רעשנניח שהקריסטל הוא של 14 MHZ ואנחנו רוצים מזה פולס של אחת לשניה. בתוך הציפ יש מונה שמחובר על היציאה של הקריסטל - הוא סופר עד 14000000 מתאפס ומשחרר פולס וכך שוב ושוב. 1/14000000 מתוך 14 MHZ זה בדיוק 1 שניהעכשו האות הזה של 1 שניה מיוצר בתוך הציפ ויש סיכוי גבוה שהוא לא יוצא מהציפ (כלומר משמש רק למעגלים בתוך הציפ - אם החלק שקובע את המידע והזמנים לשידור נמצא בתוך אותו ציפ), לכן יתכן שתצתרך לחפש אותו בצורה עקיפה על היציאות של הציפ ולא שיש יציאה שבה יש את הקלוק של 1 HZ
פורסם 2012 בנובמבר 1612 שנים מחבר מכיר את כל העניין השעון במעגל אלקטרוני רגיל גם גיבישים.הבעיה שפה מדובר לא בשעון רגיל. זה שעון מדיוק שאני נדרש לעשות איתו משהו (לעכב אותו בזמן מסיום - שגם צריך להיות מדיוק).אני מחובר ליציאה של השעון שמתחברת לרכיב אחר. אני מתחבר ביניהם כי שם אני צריך לדעת מה הולך.האם יש איזה שהוא דרך לראות מה יוצא לי שם? אולי צב"ד אחר?
פורסם 2012 בנובמבר 1612 שנים סקופ - אבל שיהיה מכוון לתדר המדוייק. ותיקח אדמה לסקופ כמה שיותר קרוב לרכיב
פורסם 2012 בנובמבר 1712 שנים האם הרכיב שמייצר א ה 1HZ הוא גם זה שמעביר את המידע ל "כרטיס רשת" ?אם לא אז יהיה קו בינו לרכיב שמעביר מידעאם כן אז הכול מתחיל ומסתיים בפנים, אתה יכול לנסות להתלבש על הקוים בינו ל "כרטיס רשת" אבל אתה לא תראה ש 1 HZ נקי אלא במקרה הטוב "קצת רעש אחת ל 1HZ"
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים מחבר אין פה "מידע". זהו אות סנכרון למערכת מסיומת. ברגע שהמערכת מקבלת את האות היא יודעת כבר מה לעשות.
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים אם הוא עובר במוליך שאתה רואה, אתה יכול להתחבר אליו. מה שכן, אם האות מהיר אוד אתה לא הולך לראות את זה על סקופ CRT - אוליי על סקופ אם "זיכרון"אם כל המערכת כולה נמצאת בתוך ציפ 1 אין לך ממש מה לעשות אם זה
פורסם 2012 בנובמבר 1912 שנים מחבר הוא עובר בBNC (חושב שמעביר את הסינכון בRS232).עוד פעם זה לא משהו מהיר. זה פולס שהוא נותן בשניה.יש סקופ דיגיטלי וגם סקופ אנלוגי (CRT).אשמח אם תוכל להדריך אותי כיצד לכוון את הסקופ הדיגטלי\אנוגלי על תדר נמוך.שוב תודה על העזרה!
פורסם 2012 בנובמבר 1912 שנים ל RS232 יש כמה מצבים - אחד מהם אכן מסתפק בחוט TX בלבד (מה שניתן להעביר ב BNC) אבל מצבם אחרים צריכים גם חוטי בקרהלסקופ דיגיטלי יש תכונה "לצלם" (ולהשהות על המסך) גלים שהוא רואה, םשוט תשחק קצת א הסקופ וסוללה כדיי לראות את זה ולהגיע לזה . אתה רוצה שגובה הטריגר (בסקופ דיגיטלי - חץ מהצד) יהיה בגובה כה שהוא "יחתוך" את הגל שאתה רוצה אבל לא יגע ברעש - לשים אותו קצת מעל הרמה של 0 לוגי זה ניחוש טוב בדרך כלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.