פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד, לא מפלצת, שיריץ על הגדרות בינוניות ומטה משחקים עדכניים.* גודל המסך - 15 או 17 אינץ'* משקל רצוי - לא משנה לי* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חשוב* בלוטות אם אפשרי בתקציב אז כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא בעדיפות גבוהה* כונן CD/DVD? צורב? כן* כונן Bluray? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בארץ חשוב* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי אז כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא LENOVOבגדול אני יכול לחרוג במעט אם באמת זה ישתלם לי לטווח הרחוק, בבית יש לי מחשב מספיק חזק, אני צריך מחשבי ללימודים ושיעביר את הזמן בעבודה כאשר משעמם.משחקים שאני משחק (WOW, LOL, ולפעמים דברים כבדים יותר כמו נניח GTA)המון תודה מראש!ניב.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר אשמח לדעת חוות דעת על המחשב הזה:http://www.ofekpc.com/Product/3966/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-Dell-Inspiron-N5110-i5-2430M-nVidia-GT-525M-
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים ללימודים עדיף מחשב 13-14 בגלל המשקל וגודל הפיסי של המחשב.זה יספיק:http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/VM-RD33-6371.htmאם אתה רוצה עם I5:http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/vostro-3460-bn3210m.htm?USERID=(3,840 כולל שדרוג אחריות ל-3 שנים)המחשב DELL שהבאת לא מומלץ כי הוא דרך יבוא אפור-אישי של החנות וכך גם האחריות עצמה לשנה אחת בלבד דרך החנות (!), אל תתפתה ל"מחירים נמוכים" ולקופונים שמציעים "מחיר מבצע פ33ה !!111 ".
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר תודה רבה ! באמת נראים מחשבים טובים!אני לומד תכנות, המסך לא יהיה לי קטן מידיי? הפחד הוא להתרכז חזק מידי ולקבל כאב ראש ולכן מראש אמרתי מסך גדול.אשמח לעוד הצעה של מחשב 15.6, המשקל הוא לא ISSUE מכיוון שגם אם באמת אני צריך לסחוב זה סה"כ כמה ממטרים של הליכה מהאוטו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.