עבור לתוכן

מתלבט בין iphone 4s לבין sgs3/htc onex

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה , קנו ממני את המכשיר של אייפון 4 אני צריך חנות לרכוש את הגאלקסי 3 בצבע לבן, עם אחריות עדיפות לאזור חולון, ראשל"צ.

דרוש המלצה למגן מסך ומגן מכשיר איכותי מ ebay.

דבר נוסף בחנות אומרים לי שאני חייב לרכוש את העדכון של העברית דרכם אם לא אני מפסיד את האחריות .?

יש חנות שלא עושה תרגילים כאלה ? או שזה ידוע ב android ?

• תגובות 88
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא צריך לקנות עברית, יש את זה מובנה ב-ICS ו-JB.

http://www.ebay.com/itm/Otterbox-Commuter-Protector-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-III-S3-Black-/221150222993?pt=PDA_Accessories&hash=item337d949a91

כיסויי מצוין, יש אותו לחבר שקנה את המכשיר דרך הצבא (סלקום), היתרון הוא שמצד אחד הוא מגן אוב, ומצד שני הוא לא כל כך מגדיל את המכשיר. לי יש את הגרסה המוגנת יותר שהיית כאן בביקורת באתר.

פורסם
  • מחבר

-יש המלצה לכיסוי למסך רצוי מאט' עם משלוח מהיר לארץ ?

-הקאבר שהצעת לא מוצא חן בעיני מבחינת יופי יש משהו אחר ?

-איזה יישום יש לסגירת אפליקציות שרצות ברקע ?

פורסם

לאנדרואיד יש ניהול בהתאם לשימוש ללא התערבות המשתמש, סמסונג מוסיפה מנהל משימות משלה, כך שאין בעיה.

פורסם
  • מחבר

וזה נחשב "נורמאלי" שימוש של mb650~ ram ?

פורסם

תלויי מה אתה מפעיל, אבל כן (לא מרגישים שזה משפיעה). שהפעלתי אותו פעם ראשונה הוא צרך רק 350-450MB, אבל אתה מתקין דברים שעובדים ברקע, אז... חוץ מזה הוא מנקה את הזיכרון לבד במקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אני ממש מעריך את ההשקעה שלך !!!

מדוע אני רואה יישומים שאני לא מפעיל אותם לדוגמא: bad piggeis שרצים לי ברקע ?

פורסם

אתה רואה את זה ב-APP (תחת "פועל") או במנהל המשימות?

פורסם
  • מחבר

לא זוכר איך הגעתי לתפריט הזה אני די חדש בזה , אבל זה לא היה במנהל המשימות כשאני לוחץ על הכתפור האמצעי ארוך ואז לתוך העוגה ואז יש שמה ram , יישומים פועלים וכו', זה לא היה שמה.

פורסם

יכול להיות שהפעלת אותו בלי שידעת (בטעות) אם זה היה שם... שאתה יוצא מיישומים תעשה את זה עם החץ של החזרה, בשביל שזה יסגור את המשחק. אני הורדתי מחנות האפליקציות של סמסונג WIDGET שמאפשר לצאת מיישומים פועלים בצורה הרבה יותר נוחה.

יש לך עדכון ל-JB?

פורסם
  • מחבר

מספר דגם

gt-i9300

גרסת אנדרואיד

4.1.1

גרסת פס בסיס

i9300xxdlib

גרסת ליבה

3.0.31-204919

se.infra@sep-67#1

smp preempt fri sep 21

מספר גרסת build

firefds.v5.jro03c.i9300xxdlib

הגרסא הזו טובה ?

*איך אני מונע מהמכשיר להעלות לי תמונות אוטומאטית לחשבון שלי ב google+

*איך אני מוריד את קצת עדכוני הדואר נניח עדכון אחת לשעה

*איך עוד אפשר לחסוך בסוללה ?

פורסם

גרסה רגילה של סמסונג ל-JB.

תכנס להגדרת חשבונות, אתה יכול לבטל שם מה שאתה רוצה. יש לך ב-GOOGLE+ אפשרות ללחוץ על "אפשרויות" (מקש שמלי למטה, ליד המקש הפיזי), אותו הדבר ב-GMAIL.

כבה GPS ו-WIFI שאתה לא משתמש בהם, ניתן להוריד את בהירות המסך, אבל זה מיותר לדעתי. לי הוא מחזיק יום שלם ואני מגיע לסופו עם 40%-60% (תלויי באופן השימוש). זה בעיקר בגלל הנקסוס (אני משתמש בו כמאת להכל חוץ משיחות).

פורסם
  • מחבר

כשאני נכנס ל avg anti-virus הוא תחת ביצועים->מסיים המשימות ,

אפליקציות שלא הרצתי אותם בכלל כולל משחקים (ועוד אחרי הפעלה מחדש של המערכת}

לדוגמא islash,viber,whatsapp,talkbox,svoice,nfc services,samsung account,cut the rope,musicfx.

איך אפשר להעיף אותם ושלא יחזרו ?

פורסם

תתעלם ממה שכתוב שם, מזמן הפסקתי להקשיב לו...

תבדוק ב-APP ב"פועל", תראה מה פועל לך שם, ואם יש משחקים שלא נכנסת הליהם יכול להיות שהם עולים עם המערכת, בכל אופן, איזה יישומים?

פורסם
  • מחבר

whatsapp , viber,antivirus , jet audio ,talkbox ,maps ,google play ,email ,s voice ,koi, samsung keyboard

דבר נוסף לפתע הפסיקו להגיב לי כפתורי הקול , ניסיתי לעשות הפעלה מחדש , כיבוי , הוצאת סוללה , כלום לא עזר מה זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים