פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר הקפצה , קנו ממני את המכשיר של אייפון 4 אני צריך חנות לרכוש את הגאלקסי 3 בצבע לבן, עם אחריות עדיפות לאזור חולון, ראשל"צ.דרוש המלצה למגן מסך ומגן מכשיר איכותי מ ebay.דבר נוסף בחנות אומרים לי שאני חייב לרכוש את העדכון של העברית דרכם אם לא אני מפסיד את האחריות .?יש חנות שלא עושה תרגילים כאלה ? או שזה ידוע ב android ?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אתה לא צריך לקנות עברית, יש את זה מובנה ב-ICS ו-JB.http://www.ebay.com/itm/Otterbox-Commuter-Protector-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-III-S3-Black-/221150222993?pt=PDA_Accessories&hash=item337d949a91כיסויי מצוין, יש אותו לחבר שקנה את המכשיר דרך הצבא (סלקום), היתרון הוא שמצד אחד הוא מגן אוב, ומצד שני הוא לא כל כך מגדיל את המכשיר. לי יש את הגרסה המוגנת יותר שהיית כאן בביקורת באתר.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר -יש המלצה לכיסוי למסך רצוי מאט' עם משלוח מהיר לארץ ?-הקאבר שהצעת לא מוצא חן בעיני מבחינת יופי יש משהו אחר ?-איזה יישום יש לסגירת אפליקציות שרצות ברקע ?
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים לאנדרואיד יש ניהול בהתאם לשימוש ללא התערבות המשתמש, סמסונג מוסיפה מנהל משימות משלה, כך שאין בעיה.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים תלויי מה אתה מפעיל, אבל כן (לא מרגישים שזה משפיעה). שהפעלתי אותו פעם ראשונה הוא צרך רק 350-450MB, אבל אתה מתקין דברים שעובדים ברקע, אז... חוץ מזה הוא מנקה את הזיכרון לבד במקרה הצורך.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר תודה על התגובות אני ממש מעריך את ההשקעה שלך !!!מדוע אני רואה יישומים שאני לא מפעיל אותם לדוגמא: bad piggeis שרצים לי ברקע ?
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר לא זוכר איך הגעתי לתפריט הזה אני די חדש בזה , אבל זה לא היה במנהל המשימות כשאני לוחץ על הכתפור האמצעי ארוך ואז לתוך העוגה ואז יש שמה ram , יישומים פועלים וכו', זה לא היה שמה.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים יכול להיות שהפעלת אותו בלי שידעת (בטעות) אם זה היה שם... שאתה יוצא מיישומים תעשה את זה עם החץ של החזרה, בשביל שזה יסגור את המשחק. אני הורדתי מחנות האפליקציות של סמסונג WIDGET שמאפשר לצאת מיישומים פועלים בצורה הרבה יותר נוחה.יש לך עדכון ל-JB?
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר מספר דגםgt-i9300גרסת אנדרואיד4.1.1גרסת פס בסיסi9300xxdlibגרסת ליבה3.0.31-204919se.infra@sep-67#1smp preempt fri sep 21מספר גרסת buildfirefds.v5.jro03c.i9300xxdlibהגרסא הזו טובה ?*איך אני מונע מהמכשיר להעלות לי תמונות אוטומאטית לחשבון שלי ב google+*איך אני מוריד את קצת עדכוני הדואר נניח עדכון אחת לשעה*איך עוד אפשר לחסוך בסוללה ?
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים גרסה רגילה של סמסונג ל-JB.תכנס להגדרת חשבונות, אתה יכול לבטל שם מה שאתה רוצה. יש לך ב-GOOGLE+ אפשרות ללחוץ על "אפשרויות" (מקש שמלי למטה, ליד המקש הפיזי), אותו הדבר ב-GMAIL.כבה GPS ו-WIFI שאתה לא משתמש בהם, ניתן להוריד את בהירות המסך, אבל זה מיותר לדעתי. לי הוא מחזיק יום שלם ואני מגיע לסופו עם 40%-60% (תלויי באופן השימוש). זה בעיקר בגלל הנקסוס (אני משתמש בו כמאת להכל חוץ משיחות).
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מחבר כשאני נכנס ל avg anti-virus הוא תחת ביצועים->מסיים המשימות ,אפליקציות שלא הרצתי אותם בכלל כולל משחקים (ועוד אחרי הפעלה מחדש של המערכת}לדוגמא islash,viber,whatsapp,talkbox,svoice,nfc services,samsung account,cut the rope,musicfx.איך אפשר להעיף אותם ושלא יחזרו ?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים תתעלם ממה שכתוב שם, מזמן הפסקתי להקשיב לו...תבדוק ב-APP ב"פועל", תראה מה פועל לך שם, ואם יש משחקים שלא נכנסת הליהם יכול להיות שהם עולים עם המערכת, בכל אופן, איזה יישומים?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מחבר whatsapp , viber,antivirus , jet audio ,talkbox ,maps ,google play ,email ,s voice ,koi, samsung keyboardדבר נוסף לפתע הפסיקו להגיב לי כפתורי הקול , ניסיתי לעשות הפעלה מחדש , כיבוי , הוצאת סוללה , כלום לא עזר מה זה יכול להיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.