עבור לתוכן

שידרוג מחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ).

בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA.

חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך.

או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר.

כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)

פורסם

הכל עניין של כמה אתה באמת רוצה להוציא מתוך התקציב. GTX660 לא בדיוק ממצא את התקציב.

פורסם
  • מחבר

ברור שלא,אבל למסך שלי כרטיס חזק יותר כדוגמת HD7950 ומעלה יהיה OVERKILL לרזולוציה עד כמה שידוע לי...

אני יכול עכשיו לקחת HD7950 ולהמהיר אותו ובמרץ לשדרג לHASWELL עם לוח טוב וכל מה שאני צריך.

אני מעדיף לחסוך כמה שיותר מן הסתם,1680 לכרטיס מסך זה לא קצת.

פורסם
  • מחבר

???

חשבתי על לשדרג לספק + מארז שקטים וטובים ובמרץ לשדרג הכול(שילוש וכרטיס מסך).

כרגע כותרים חודשים(חלקם לפחות) מקרטעים על הגדרות מקסימליות,אבל על הגדרות בינוניות \ עם התפשרות על פילטרים המשחקים עדיין רצים בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים