פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים כשאני משחק במשחקים המחשב נתקע והמסך מראה שהוא איבד קשר עם המחשב ולכן הוא נכנס למצב חסיכה באנרגיה.אני משער שזו בעיה בכרטיס מסך, זה קורא לרוב שהמחשב מתאמץ במיוחד כמו במשחק Need for speed Most wanted אבל פחות קורא במשחק Torchlight.איך אני בודק את הכרטיס והאם יש בו פגם או שמא הוא מתחמם יותר מדי ...
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר ניסיתי משהו חדש.כשאני מוריד את הגדרות הגראפיקה של המשחקים למינימאליות זה לא קורה.יכול להיות שהכרטיס מתאמץ מדי ומתחמם?איך אני בודק את זה?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים נסה להשתמש בתוכנה לבדיקת מאמץ כמוAIDA64. היא יכולה לבדוק בנוסף גם את המעבד הHDD והזכרונות שלך.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר שיחקתי קצת ב Need For Speed Most Wanted , שזה משחק שאם אני משחק בהגדרות הכי גבוהות הוא גורם למחשב להיתקע תוך כמה דקות.כשאני משחק בו בהגדרות נמוכות זה לא קורה, שיחקתי קצת ואז העברתי להגדרות הגבוהות. שם הטמפרטורה הגיע למקסימום.שיחקתי כמה דקות ואז הורדתי חזרה להגדרות נמוכות והטמפרטורות ירדו.הטמפרטורות המקסימליות:GPU 75GPU Ambient 55GPU Memory 67CPU 46CPU CORE #1 50CPU CORE #2 49
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.