עבור לתוכן

לוחות גיגהבייט 1155 גירסאות 1.0 ו 1.1

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1.

ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0.

לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה.

יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16.

השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר.

מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד?

באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.

פורסם

עניין ה Revisions חזק מאוד אצל ג'יגהבייט. כמעט לכל לוח שהם משחררים יוצאות שתי רוויזיות מינימום. אתה תמיד יכול לבקש מהחנות שתגיד לך מה ה Revision שמופיע על אריזת הלוח (תווית לבנה) לפני ביצוע הרכישה ושישריינו לך אותו בצד.

פורסם
  • מחבר

אני אדבר עם החנות יום ראשון.

אתה מתכוון למדבקה עם הסריאל?

וראיתי שיש גירסה כזאת h77-d3h mvp , מה זה אומר ה mvp? לא כל כך הבנתי את זה.

וגם לא ראיתי שמוכרים את הגירסה הזאת בארץ או שיש איזה הבדלים בכלל.

פורסם

שהלוח תומך בMVP של Virtu

http://www.lucidlogix.com/product-virtu-mvp.shtml

לא משהו שבאמת צריל לשים לב אליו לדעתי ..

בקשר ללוחות אם ,יש עוד לוחות אם שמגיעים עם ATX 4P במקום 8P , מציפסט H77 יש את הZH77A-G43 לדוג'.. אני רואה לפחות כמה לוחות H61 עם חיבור 4P ויש גם לא מעט לוחות MiniITX שעושות שימוש בחיבור הזה אלו שלא מתפארות ביכולות OC לפחות ) , סך הכל לפי מה שאני מבין אין שום בעיה בלהשתמש עם ATX 4P עם מעבד בסוקט 1155 בסטוק .. מתי באמת צריך את ה8P זה אם מתוכן OC כדי שצריכת חשמל לא תיהיה מגבלה בOC..

פורסם
  • מחבר

לפי מה שידוע לי , 4 pin אמור להספיק למעבדים בדור הזה , וH77 בכל מקרה לא מאפשרים אוברקלוק , אבל למה שיצרנית לוח אם תשנה את החיבור ? אני מניח שיש להם סיבה.

בכל מקרה , גם אם אין הבדל משמעותי , אני מעדיף לקבל את הגירסה החדשה ביותר.

לפי מה שהבנתי , MVP אמור לשפר את חווית המשחק ושימוש בליבה הגרפית של המעבד ביחד עם הכרטיס החיצוני, אז למה לא מוכרים את הלוח הזה h77-d3h mvp בארץ או בכלל בעולם , אני לא מצאתי חנות שמוכרת אותו.

את h77-d3h לא מצאתי באמזון או ב Newegg

ואני ראיתי שיש MVP בכל הלוחות של אסוס עם H77 ובלוחות של גיגבייט עם Z77 , אולי גם בעוד לוחות.

אתם בטוחים ש MVP לא מוסיף שום דבר משמעותי?

פורסם

כשאני קניתי את לוח האם שלי לפני חודשיים ,לא ראיתי שלכל לוחות הH77 יש את זה.. בכל מקרה אתה צודק בלרצות את הגרסה החדשה ביותר ,לפחות כשאני קניתי את הH77-D3H בKSP זה היה לוח Rev 1.0 ,וגם הדגם שקיבלתי כשהחליפו לי אותו בחדש היה Rev 1.0 ..

בקשר לNewEgg ,הH77-D3H פשוט לא נמכר בארצות הברית ..

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי , mvp זה תוכנה , ובעצם יצרנית הלוח משלמת על רישיון לחברה , בשביל התוכנה.

אפשר לראות פה לאיזה לוחות יש תמיכה.

לפי זה , יש אפילו לוחות עם h61 שיש להם תמיכה.

למה החליפו לך בחדש? מה הייתה הבעיה , אם אפשר לשאול.

וזה מעניין בקשר לגירסה.

פורסם

הלוח היה פגום ,הוא אמר משהו על שבב ביוס לא תקין .. מי יודע .. בכל מקרה הוא הוחלף בלי שום בעיה ככה שעכשיו הכל בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים