עבור לתוכן

windows לא עולה

Featured Replies

פורסם

הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו? 

פורסם

אם זה נייח תגדיר בביוס שיעבוד עם מקלדת USB

אולי זה על DISABLE

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא נייח, המקלדת היא לא הבעיה, גם היא וגם הכונן מגיבים ומזוהים, הבעיה היא שלא ניתן לעשות כלום, כי גם ברגע שמופיעה ההודעה להגיע לתפריט הboot ולוחצים או מחכים, לא קורה כלום זה נתקע וכותב error loading operating system ואי אפשר לחזור להתקנה, מה אני יכולה לעשות, חייבת לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס?

פורסם
  • מחבר

טוב לינוקס כן הצלחתי להתקין ואני רוצה לחזור לווינדוס ועדיין יש את אותה תקלה, איך אני מתקינה ווינדוס.

הצלחתי כמה פעמים להגיע לשלב של ההתקנה עם הדיסק , Hiren's BootCD אבל כל פעם מופיעה שגיאה של cdrom.sys חסר, מה עושים? איף אפשר לעקוף את הבעיה או להתקין ווינדוס דרך Hiren's BootCD

פורסם

להתקין ווינדוס דרך Hiren's BootCD ? ???

את מנסה להתקין עם דיסק? ניסית להתקין עם DOK?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין עם דיסק און קי או דיסק, אבל זאת בדיוק הבעיה זה נתקע בשלב שצריך ללחוץ לboot ופשוט לא קורה כלום, המחשב לא מגיב לשום דבר חוץ Hiren's BootCD, בגלל זה שאלתי אם איכשהו ניתן להתקין משם, או שיש איזה כלי שאמור לפתור את הבעיה שיש שם, אני מזכירה שבאמצע הפרמוט, המחשב הפעיל את עצמו פתאום מחדש, הוא לא חזר להתקנה ומאז הוא נדפק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים