פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים יש לי מסך של DELL U2311H והיום בבוקר אני מדליק את המחשב והכל נדלק אבל המסך לא מראה תמונההוא דלוק,יש אור של הכפתור ומראה תמונה של DELL בהדלקה של המסך אבל תמונה לא מראה.הכרטיס מסך עובד לא נשרף או משהו , גם כל הכבלים מחוברים בדקתי כמה פעמים חיברתי מהתחלההוא כותב לי על המסך שהוא ב power saving mode ושאין signal from the computerאין לי מושג מה הבעיה פה .אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן יעזור לי מאוד.
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים תבדוק זכרונות RAM אולי השתחררו קצת תוציא אותם ותהדק אותם חזרהאם לא עובד תוציא את הכרטיס מסך ותחבר ליציאת VGA המובנית בלוח האםתמצא לעצמך ספק כוח+כרטיס מסך לבדיקות כי יש מצב שהספק תקולבסוף אם שום דבר לא מגיב זו בעיית לוח אם
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר אוקיי אז חיברתי מחדש זיכרון ראם וחיברתי לכרטיס גרפי מובנה בלוח אם וזה עובד..אבל כשאני מחזיר את החיבור לכרטיס מסך לא עובד..למרות שהמאוורר בכרטיס עובד כמו תמיד ..מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים תעבור על ההגדרות תצוגה בביוס ותראה שהכל מוגדר כראוי. אח"כ תבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר, אם הוא לא עבוד גם שם תממש אחריות.אם הוא עובד, אז צריך לבדוק עוד אופציות לראות איזה רכיב תקול.
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר אני מנסה להוציא את הכרטיס ולהכניס מהתחלה אבל הוא לא יוצאצריך להפעיל כוח כדי שיצא ? כי אני מפחד שישבר או משו
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר כן אני לוחץ עליו אבל הוא מתעקם קצת ולא מזיז את הכרטיס בכללפחדתי שהוא גם ישבר ואז בכלל לא יצאהכל שביר כלכך אני מנסה להיזהר מאודגם אם הוא מתעקם קצת להמשיך ללחוץ ?
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים בהוצאת כרטיס מסך זה תמיד נתקע כנגד הפחית של המארז, חייב להיות עדין עם זה או שתסע לממש את האחריות על הכרטיס עם כל המחשב AS IS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.