פורסם 2012 בנובמבר 212 שנים שלום באחת הפעמים שקניתי חוט solid core, החלק הפנימי שלו, נראה שונה חוטי solid core רגילים. במקום שהתוכן יהיה "חלק", הפעם זה נראה כאילו מסובב לאורכו משהו. (יש לציין שזה עדיין חתיכה אחת - מקשה אחת, ולא תוספת שאפשר לנתק) מישהו יודע למה זה כך והאם יש לזה שימוש מסוים? תודה card
פורסם 2012 בנובמבר 212 שנים הוא מתנהג כמו חוט stranded מולחם לכל האורך, אבל לא נראה לי שהוא באמת מולחםהוא גמיש יותר מ solid core רגיל וכנראה בשביל זה משתמשים איתו - למשל איפה שרוצים חוט שהוא גם גמיש וגם עובד אם חיבורי IDC בלי ניתוקים
פורסם 2012 בנובמבר 212 שנים מוליך חשמלי גמיש ופשוט שלופף בצורת שמיניה בקצה+ציפוי בדיל רק בקצה החשוף.הציפוי בדרך כלל נעשה בטבילה בבדיל חם ולא בעזרת מלחם.
פורסם 2012 בנובמבר 212 שנים מחבר מוליך חשמלי גמיש ופשוט שלופף בצורת שמיניה בקצה+ציפוי בדיל רק בקצה החשוף.הי מרק..זה ממש לא כך.הרי אמרתי שזה solid core.מי שחתך את החוט הזה, והוריד לו את הציפוי, זה אני.ומעולם לא ציפיתי את הקצה בבדיל.בכל מקום שחותכים את החוט, רואים את אותה תוצאה.אומנם זה נראה כמו חוט stranded שסובבו אותו ואז הוסיפו הלחמה בסוף,אבל זה לא..הוא מתנהג כמו חוט stranded מולחם לכל האורך, אבל לא נראה לי שהוא באמת מולחםהוא גמיש יותר מ solid core רגיל וכנראה בשביל זה משתמשים איתו - למשל איפה שרוצים חוט שהוא גם גמיש וגם עובד אם חיבורי IDC בלי ניתוקיםאז אתה אומר שהסיבה שהוא בנוי כך היא כנראה בשביל גמישות?האם כדאי להשתמש עם חוט כזה בתוך מטריצה? או שהמבנה שלו יהרוס את המגעים של המטריצה?(המגעים של המטריצה הם הרי מצופים, ונראה לי שחוט כזה, יהרוס את הציפוי תוך כמה זמן..)
פורסם 2012 בנובמבר 212 שנים לדעתי זה כדיי לקבל גמישות ועדיין לשמור על תכונות רצויות אחרות של חוט solid coreלדעתי הוא מתאים למטריצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.