עבור לתוכן

מפרט למדיה סנטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עזרה למפרט מדיה סנטר שישמש בעיקר לצפיית סרטים באיכות גבוהה (full hd), צפייה בתכנים באינטרנט, וגלישה באינטרנט.

המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 50" full hd ולערכת קולונוע ביתית מקצועית הכוללת מגבר ברמה גבוהה + 7 רמקולים של bose

בנוסף יש לקחת בחשבון שהמחשב יהיה בתוך ארון סגור בלי יותר מדיי אוויר פתוח (זה הדאגה העיקרית שלי).

חשבתי על המפרט הנ"ל

silverstone grandia GD04S

intel core i3 2220

Gigabyte GA-B75M-D3H, Intel B75, S 1155, DDR3, SATA III - 6Gb/s, PCIe 3.0 (x16), D-Sub/ DVI-D/ HDMI, Micro ATX

8GB (2x4GB) Corsair DDR3 XMS3, PC3-12800 (1600), Non-ECC Unbuffered, CAS 9-9-9-24, 1.65V

430W Corsair Builder Series CMPSU-430CXV2UK, 80%+ BRONZE Eff', Uncertified, Quiet Fan, ATX v2.3, PSU

1TB Seagate ST1000DM003 Barracuda 7200.14 SATA 6Gb/s 7200rpm 64mb Cache 8ms NCQ OEM

2GB Asus GT 630, 40nm, 1820MHz GDDR3, GPU 810MHz, Shader 1620MHz, 96 Cores, Low Profile

לגבי קירור למעבד אני מתלבט בין שניים

1.silverstone nt01-e

2.Akasa AK-CCE-7106HP

אשמח לקבל חוות דעת ועצות לגבי המפרט ובמיוחד לגבי קירור המערכת בתנאים שבהם הוא יהיה (בתוך ארון סגור)

אני גר בלונדון והתקציב שיש לי הוא בסביבות ה 500-550 פאונד (3500 שקל)

תודה מראש

לירן

פורסם

אתה לא צריך 8GB, וגם לא כאלה יקרים.

אתה לא צריך כרטיס מסך נוסף, יש אחד במעבד, אם ההפרש לא גדול אפשר ללכת על ה3225.

איך הלוח מתחבר למערכת? אתה בטוח שיש לו את כל החיבורים שאתה צריך?

למה קירורים כאלה? יש לך מקום במארז..

פורסם
  • מחבר

ההפרש בין 4 ל- 8 הוא בסביבות ה 60 שקל, וזה ה8 הכי זול שיש (160 שקל)

ההבדל במחירים של המעבדים הוא 70 שקל יותר ל3225, האם משתלם לשלם עוד 70 שקל ולקבל hd400 ואז אין צורך לקנות כרטיס מסך ?

למה אתה מתכוון איך הלוח מתחבר למערכת ? חשבתי לחבר את המחשב למגבר דרך hdmi ואז לחבר את המגבר לטלויזיה..? האם יש צורך בחיבור סאונד אופטי בנפרד לhdmi ?

יש לי 70mm גובה לקירור מעבד.. על מה היית ממליץ ?

והאם הדאגה שלי לגבי הארון מוצדקת ?

תודה מראש ושבת שלום

לירן

פורסם

תבדוק אם הרסיבר שלך תומך בהעברת אודיו דרך HDMI - אם לא תצטרך כבל אופטי

פורסם

אני לא יודע איזה ציוד יש לך ואיך הכל יכול להתחבר, אתה צריך לדעת את זה..

אתה בכל מקרה לא צריך לקנות כרטיס מסך, ה4000 חזק יותר מה2500 אבל לשימושים שלך ההבדל זניח. אפשר כמובן גם ללכת על מערכת עם AMD בסוקט FM2.

יש לך 70 מ"מ רק אם אתה שם DVD במארז, לא ראיתי ששמת אחד.

בכל מקרה אם תשים אחד אתה יכול לקחת שוריקן 2 של SCHYTE

לא רואה סיבה לדאגה, זו מערכת חסכונית באנרגיה ובפליטת חום, שבכל מקרה רוב הזמן לא תתקרב למצב פליטת חום מקסימאלית.

אגב מאיזה חנות אתה קונה?

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא העליתי דאגה לגבי חיבורי המחשב למערכת, אני יודע בדיוק איך הכל הולך להתחבר :)

אתה צודק, שכחתי לשים כונן אופטי במפרט.

תודה רבה על העזרה, אני משדרג ל 3225 ומצאתי את הקירור באמזון במחיר סביר.

אני אוהב לקנות משני אתרים

www.scan.co.uk

www.overclockers.co.uk

TNX

פורסם

ממליץ על הI3, אני עם ה3120 עם המעבד הגראפי 2500 ואין לי שום תלונה. הכל עובד פיקס בצורה שקטה ואפילו חסכונית יחסית עם TDP של 65W כולל מאיץ גרפי.

בקשר לזיכרון - עם מחירים כאלה נמוכים - למה לא? להזיק זה בטוח לא יזיק.

אפילו אין צורך להתפרע עם הקירור כשמדובר במעבד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים