עבור לתוכן

נגן MP3 עם הסאונד הכי איכותי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

פורסם

sansa clip plus

פורסם

הבחירה שלך מתחילה ונגמרת בCOWON

פורסם
  • מחבר

אז Sansa או Cowon? ואיזה דגם של Cowon?

פורסם

COWON עדיף על SANSA... לדעתי אין מה להשוות...

פורסם

...כן, רק שהוא עולה 800 דולר.

גם אני בחרתי ב- cowon.

פורסם

אני משתמש ב-Sansa Fuze, ואני יכול לומר בלב שלם שמדובר בנגן עם סאונד איכותי, והדבר נכון גם לשאר הליין שלהם.

זה ממש מצחיק שנגן כל כך קטן ויחסית לא יקר מציע איכות טובה יותר מרוב הדברים בשוק, אבל זה המצב. יש גם לא מעט בדיקות אובייקטיביות שמראות שזה נגן עם עכבת מוצא נמוכה מאוד ביחס לרוב הנגנים.

להבנתי בגרסאות הישנות יותר של הנגנים של Sandisk הגורם המגביל את האיכות היה דווקא עיבוד הקול כאשר האקולייזר או שאר האופציות היו דלוקות, משהו ש-Cowon היו מאוד חזקים בו וה-D2 עשה מצוין, ולכן כל מי שרצה להשתמש באופציות האלה היה עדיף לו ללכת עם Cowon. אבל בגרסאות המודרניות של ה-Sansa למיניהן האיכות של זה השתפרה משמעותית והיום אין את הבעיה הזו. מה גם שלמי שלא משתמש באקולייזר (כמוני לדוגמא), אין את הבעיה הזו.

אני חייב לומר שאני לא יודע מה איכות הקול של הליין הנוכחי של Cowon, אבל בהשוואה ל-D2+ אני לא מרגיש שום חיסרון ב-Sansa למיניהם (יש לי 2 שונים), ולמעשה אני אפילו חושב שבדברים מסוימים ה-Sansa טוב יותר.

just my 2 cents

פורסם

אני משתמש ב-D2 והוא ממש טוב (למעט הממשק המאוד ישן)

לא יודע איך הוא בהשוואה מאוד אובייקטיבית ל-SANSA, אבל יצא לי לשמוע ב-SANSA של חבר פעם ולא התלהבתי...

אולי כי הקבצים שלו לא היו ב-FLAC...

גם אני לא יודע איך הליין הנוכחי של שתי החברות.

פורסם

תחליף לD2 שלך את הממשק וזהו...

פורסם

איך?

יש אפשרות לשדרג לו את הממשק לכזה שיאפשר חיפוש של שיר לפי אות וכדו'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים